icon

Bolesti a hojenie po výbere osmičky

zuzula507
25. okt 2021

Ahojte mali ste nejake bolesti, opuch, zapal po vybere? Alebo len take citlive to miesto par dni alebo aj dlhsie? Napiste mi vase skusenosti

ella_price
25. okt 2021

Bolo to citlivé, ale teda dávala som si repík a za pár dní to bolo úplne v poriadku.

marienka1989
25. okt 2021

Vyberali mi minulý mesiac osmičku na jednej strane, zajtra sa chystám na druhú...Nemala som absolútne žiadne problémy, samozrejme v ten deň som na tej strane nič nežula, na druhý deň už úplne normálne som fungovala, necítila som žiadnu bolesť ani väčšiu citlivosť toho miesta. Verím, že aj zajtra to tak vyjde. Čítala som, že sa treba pri ťahaní osmičky pripraviť na 2-3 dni práceneschopnosti, to u mňa našťastie nebolo potrebné.

zuzula507
autor
25. okt 2021

@marienka1989 no mne vyberali minuly tyzden vo stvrtok vecer a nemam bolesti len to miesto mam trochu citlive.Takze vy ste jedla na tej strane uz den po vybere normalne ? Ja sa snazim stale jest viac na druhej strane ale teda uz zacnem asi uz normalne a ten pocit je asi o zvyku ze uz tam uz zub nieje, zubar mi vravel podla rengenu ze trochu mi bude ten zub chybat ale zase bol nakazeny.Po vybere som sa velmi bala aby sa mi to nezapalilo lebo som tehotna a teda obmedzena liekmi ale tak snad to bude ok a ta mierna citlivost coskoro prejde

peter0123
25. okt 2021

@zuzula507 Môj zub múdrosti bol nejak zle otočený, na snímku bolo vidieť že rástol krivo. A ako rástol sa kazil aj sa zlomil. Žiaľ kvôli tomu musel lekár zub rozrezať na niekoľko menších častí a trhať ich jednotlivo a potom ešte nervy. Som 10 dní po, už bolí iba máličko.

zuzula507
autor
25. okt 2021

@peter0123 och cipana ale hlavne ze je uz von

peter0123
25. okt 2021

@zuzula507 áno, prvé dní boli muky

zuzanalukasko
25. okt 2021

@zuzula507 ahoj, to bude dobre, keby, tak už by to vyzeralo inak. Ja som také šťastie nemala, hneď zápal, každý deň čistenie, 3 druhý antibiotík, zápal okostnice... len kašovita strava asi mesiac. Dva týždne silnej bolesti, som povedala, že radšej tri krát rodiť ako toto ešte raz. Zubárka sa doteraz čuduje akú tam mám dieru a stále ju čistím tycinkami do uší, ale už nebolí, ale vtedy to bol des, u každého inak, vraj som to nemohla ovplyvniť, ale keby si mala mať s tým problém, už ho máš, takže ok určite.

marienka1989
28. okt 2021

Ja som dnes deň po výbere, mám to citlivé, na noc som aj Paralen zjedla, zatiaľ musím poklopkať (klop, klop, klop) že je to dobré....nezávidím vám tie strasti okolo, veru nechcela by som to zažiť....