Bolesti čeľustného kĺbu a čeľuste po prekonaní nádchy
Pred dvoma tyzdnami som dostala nadchu, bolest hrdla upchaty nos a mierne zvysena teplota. Brala som neo angin na hrdlo sinupret muconasal morska voda a antihistaminika. Za tyzden priznaky ustupili ale asi 3 dni na to som sa rano zobudila na to ze mam cudny pocit v celusti na pravo v uchu a v celustnom klbe. Ked som po leziacky otocila hlavou doprava citila som tlak. Nahriala som si ten den tvar viacx, viacej striekala morsku sol. Na druhy den som ten tlak v tej oblasti uz necitila ale nadalej mam taku tupu bolest v celusti klbe a taha sa to dozadu do krku. Zuby ma ziadne nebolia, ani nie su citlive. Na preventivke som bola v decembri. Palia ma ale este oci a obcas mam este upchaty nos. Som momentalne tyzden na sluzobke, ta bolest nie je taka ze by som potrebovala lieky ale lezie na nervy. Siju na tej stranu mam uplne tuhu. Neviem ci to je z krcnej, ci nieco s celustnym klbom alebo ze by dutiny? Nemate niekto skusenosti? Neviete ako od toho ulavit? Vdaka
@anonym_autor vestecku gulu nemam ale predpokladam, že prechladnutie
@anonym_d996da to mi je jasne, len som chcela vediet ci niekto nemal nieco podobne a ze co to bolo 😊, kebyze som doma by som zbehla k dr
@anonym_d996da to mi je jasne, len som chcela vediet ci niekto nemal nieco podobne a ze co to bolo 😊, kebyze som doma by som zbehla k dr
@anonym_autor prechladnutie.. keby si mala zapal mas aj teplotu ... mozes nat alergiu (ano aj ked si ju doteraz nemala )
@anonym_autor skús magnézium, suché teplo, jemnú masáž... uvoľnia stuhnuté svaly na tvári - žuvacie svaly, svaly krčnej chrbtice... a tlak na sánku... Vyhýbaj sa stresu a cukru, cukor podporuje zápal v tele a tuhnutie svalov. Skús protizápalovú stravu.

@anonym_autor vestecku gulu nemam ale predpokladam, že prechladnutie