Bolesti kĺbov po sýtených nápojoch, čokoláde a hovädzom mäse
Ahojte, žienky. Obraciam sa na vás, či tu náhodou nenájdem niekoho, kto ma podobný problém a zistil príčinu. Strašne by som bola vďačná... 🙏
Už 10 rokov ju hľadám, vystriedala som kopec odborníkov, imunológa,reumatolológa, gastro... Potravinové intolerancie, biorezonanciu... A na nič som neprišla. Mávam silné bolesti kĺbov (rôznych a vždy iných - raz koleno, raz lakeť, zápästie, atď ) zvyčajne po konzumácii sýtených sladených nápojov, sladkostí z čokolády, ale aj hovädzieho či bravčového mäsa... Nemá to spoločných menovateľov a dnu lekári tiež vylúčili... Ďalej napríklad keď si čo i len upijem z niečoho alkoholického tak celá tvár mi oflekatí a tie fľaky strašne pália...neviem či to súvisí.... Prosím nemá niekto rovnaký problém ?
Tak zda sa, ze si si uz presne odsledovala, ktore potraviny ti sposobuju problemy. Co takto ich uplne vylucit? Bez sytenych napojov, cokolady, alkoholu aj bravcoveho ci hovadzieho sa da v pohode prezit.
Mne napr. robi zle cesnak, sojova omacka, mlieko a mliecne produkty, tak ich jednoducho nejem, resp. nahradzam alternativami.