Bolesti očí pri používaní počítača
Ahojte môžu oci bolieť od PC aj 2 tyzdne? Kúpila som kvapky, namáhať si oci na PC doma na mobile jasne ze sim obmedzila ale nevidím rozdiel.Ma niekto skusenost?
Môžu to byť suché oči. Ja s týmto problémom bojujem už vyše roka, očná lekárka už na mne vyskúšala všetky prípravky a len sa mi to zhoršuje.
Môžu to byť suché oči. Ja s týmto problémom bojujem už vyše roka, očná lekárka už na mne vyskúšala všetky prípravky a len sa mi to zhoršuje.
@hytal ake?
Celkove ochorenia ? Vylucila vsetko?
Očný tlak mám OK, no tie oči stále liečbe odolávajú. K tomu v lekárni nechávam každý mesiac nemalé sumy, zatiaľ bez výsledku.
@anonym_autor skus do optiky zmerat ocny tlak
@anonym_05f64e maloktora optika ma tonometer
@anonym_05f64e maloktora optika ma tonometer
@taktotedanie to je pravda ja chodim pravidelne do jednej
@taktotedanie to je pravda ja chodim pravidelne do jednej
@anonym_05f64e to ti nenahradi vysetrenie u lekara , mimochodom…
@anonym_05f64e to ti nenahradi vysetrenie u lekara , mimochodom…
@taktotedanie viem ja mam carteol tak si to kontrolujem, do amul.chodim raz za pol roka
@taktotedanie viem ja mam carteol tak si to kontrolujem, do amul.chodim raz za pol roka
@anonym_05f64e ocny tlak je velmi lahko obplyvnitelni faktor sledovania progresie glaukomu a ma relativne malu vypovednu hodnotu
@anonym_05f64e ocny tlak je velmi lahko obplyvnitelni faktor sledovania progresie glaukomu a ma relativne malu vypovednu hodnotu
@taktotedanie jasne chodim kazdeho pol roka aj na oct a perimeter, strbinovu lampu mam Axenfeld-Riegerov syndróm:
@taktotedanie jasne chodim kazdeho pol roka aj na oct a perimeter, strbinovu lampu mam Axenfeld-Riegerov syndróm:
@anonym_05f64e perimeter a 6mes, oct 1x rocne , ocny tlak a 6mes
Super, ze ste sledovana pravidelne

@anonym_autor skus do optiky zmerat ocny tlak