icon

Bolesti vaječníkov

milka1978
7. máj 2013

Ahojte ... potrebujem poradiť ... som pol roka po druhej sekcii ... doteraz som žiadne problémy nemala .... predvčerom ma začali bolieť vaječníky a mám taký priesvitný výtok ako "sopel" .... viete mi poradiť? mohla som prechladnúť? stále rozmýšľam, že kde keď som väčinou doma s drobcom .... alebo je to nejaký zápal? mali ste niečo podobné? musím ísť na gyndu? alebo mi stačí niečo kúpiť v lekárni? a ak hej tak čo mi poradíte? Ďakujem

saska.t
7. máj 2013

@milka1978 priesvitny vytok bez zapachu je uplne normalny a väcsinou je to predzvest ovulacie alebo ovulacia,kedy ta mozu boliet aj vajecniky, ak nemas ine primarne problemy typu,bolesivost pri cikani, zapachajuci vytok atd. a neprejde to do tyzdna utekaj na gyndu ci nemas nejaku mykozu,popr. zapal 😉

sendy182
7. máj 2013

@milka1978 ak máš možnosť choď k svojmu gynlekárovi......radšej mať istotu že mi nič nie je........ 😉

milka1978
autor
7. máj 2013

@saska.t no výtok nezapácha a ďalší menzes mám dostaž tohto mesiaca 19-teho takže ako to tak počítam už by som mala byť dávno po ovulácii .... a bolesť pri cikaní? cítim skôr taký tlak na vaječníky keď cikám

milka1978
autor
7. máj 2013

@sendy182 práveže mám teraz doma detičky obe choré takže sa k lekárke tak skoro nedostanem .... preto sa informujem o ďalších možnostiach

sendy182
7. máj 2013

@milka1978 no to veľmi dobre poznám 😉 .......skúsila si ibalgin?..... po uzdravení detičiek sa ukáž u lekára 🙂

milka1978
autor
7. máj 2013

@sendy182 nie ten som neskúšala ... to pomôže? obyčajný Ibalgin?

sendy182
7. máj 2013

@milka1978 áno ....je protizápalový......obsahuje aj analgetikum...........mohol by pomôcť 😉

milka1978
autor
8. máj 2013

@sendy182 Ďakujem