icon

Bolí dentálna hygiena, keď mám opuchnuté ďasná?

sisinkaaaa
Dnes o 06:39

Bolí dentálna hygiena keď mám opuchnuté ďasná?

anonym_6a06dd
Dnes o 06:51

A z čoho máš opuchnuté ďasná? Ak máš zápal, tak to máš citlivé a cítiť to budeš. Záleží, koľko máš zubného kameňa. Ja som bola pred týždňom a mala som minimum kameňa, no to čistenie som cítila, no nebolelo to, no nepríjemné to je. Ja som bojko co sa zubov týka, no nie je to nič hrozne

puremum
Dnes o 06:54

ak mas opuchnute tak ti ju nik nespravi ... najskor treba preliecit ..a ano dentalna je neprijemna az bolestiva..ale dava sa gel na bolest ak treba

anonym_2c58e5
Dnes o 08:01

Možno máš opuchnuté práve z kameňa
Takže bude bolieť ale pomôže

xckaretxxx
Dnes o 08:11

@sisinkaaaa dentálna vôbec nie je bolestivá. Ja si ju užívam. A ano, ďasná môžeš mať opuchnuté koli kamenu

bielasovicka
Dnes o 08:29

Mňa to nikdy nebolí

sisska96
Dnes o 08:32

Áno je 😂

hanka_se
Dnes o 08:38

napisem za seba, vcera som bola prvykrat (ano, az sa hanbim, mam 40 a este len prva dentalna 🙈)
Doktorka mi prezrela zuby, dasna, vsetko najprv vysvetlila. Kamena bolo vela, nieco ma bolelo, nieco vobec, dasna doslova ze chronicky zapal a ani som o tom nevedela. Prave ja mam brutal paniku aj zo zubarov, tam idem fakt ked musim, ale uz som sa nejako odhodlala aj na dentalnu a nelutujem. Vcera som mala vsetko take ubolene, ale dnes uplna pohoda.
Podla mna si tam zavolaj (neviem, ci chodis pravidelne a toto mas termin a mas aktualne zapal, alebo sa pytas celkovo), vysvetli aky mas problem....Ak ti daju termin, aspon ta dr pozrie a mozno prave zapal je z "kamena" - bakterii v nom. A bud ti prelieci dasna a potom dentalna, alebo spravi hned. Zalezi aj ako moc dasna bolia...

anonym_1f2e13
Dnes o 09:14

Mna boli dentalna vzdy, zial. Nechapem, ze niekto napise, ze sinto uziva 😬

sisinkaaaa
autor
Dnes o 10:38
@hanka_se

napisem za seba, vcera som bola prvykrat (ano, az sa hanbim, mam 40 a este len prva dentalna 🙈)
Doktorka mi prezrela zuby, dasna, vsetko najprv vysvetlila. Kamena bolo vela, nieco ma bolelo, nieco vobec, dasna doslova ze chronicky zapal a ani som o tom nevedela. Prave ja mam brutal paniku aj zo zubarov, tam idem fakt ked musim, ale uz som sa nejako odhodlala aj na dentalnu a nelutujem. Vcera som mala vsetko take ubolene, ale dnes uplna pohoda.
Podla mna si tam zavolaj (neviem, ci chodis pravidelne a toto mas termin a mas aktualne zapal, alebo sa pytas celkovo), vysvetli aky mas problem....Ak ti daju termin, aspon ta dr pozrie a mozno prave zapal je z "kamena" - bakterii v nom. A bud ti prelieci dasna a potom dentalna, alebo spravi hned. Zalezi aj ako moc dasna bolia...

@hanka_se práveže ďasná nebolia a na dentálnu idem prvýkrát

anonym_502883
Dnes o 10:46
@sisinkaaaa

@hanka_se práveže ďasná nebolia a na dentálnu idem prvýkrát

@sisinkaaaa opuch môžeš mať z paradentozy a potom to pri hygiene boli, keď máš odhalené krčky.Vela ľudí ani nevie, že ju má.