icon

Bolí ma pravá mandla

13mina
1. nov 2017

Ahojte, boli ma prava mandla, mate recept ako sa toho co najrichlejsie zbavit?

zuzkamargit
•
1. nov 2017

urob si pol litra salvie, pridaj polievkovu lyzicu octu, polievkovu lyzicu medu a cele vykloktaj. Po 2-3 opakovani urcite zaberie. Alebo ked mas olej 31-bylin z justu, tiez mozes kvapnut do pohara vody a kloktat

deti95060810
•
1. nov 2017

do vlažnej vody pridaj lyžičku soli, zamiešaj a vykloktaj.... opakuj niekoľko krát za deň. najlacnejší spôsob....vždy zaberie.

janinah
•
1. nov 2017

horúčku máš? ak bolí len jedna mandľa,tak teba spozornieť,môže sa tam robiť absces a to vyžaduje orl pohotovosť

slnieckoja
•
1. nov 2017

@13mina mne a celej mojej rodine neskutočne dobre zaberá produkt imunity od ramissia https://zdravieakrasa.ramissio.com/ramissio-imm... preventívne užívame10ml denne a ked cítime ze na nás nieco lezie tak dávku zdvojnásobíme zatiaľ sa držíme bez antibiotík uz dva roky .

13mina
autor
•
1. nov 2017

@janinah nemam horucku len ju mam opuchnutu, ale skor som daco vcera chytila

janinah
•
1. nov 2017

@slnieckoja my sa držíme bez atb už roky...a bez akýchkolvek prípravkov...teda je otázne nakolko takéto produkty zaberajú

flimelka
•
2. nov 2017

ja si niekedy ked uz mam fakt bolave mandel zvyknem tak pomalicky dat nieco studene aby som ich tak povediac schladila, predsa len je to vacsinou zapal a ten treba schladit 🙂 ale inak tiez vrelo odporucam salviovy cajik 🙂

nikolahrozna
•
4. nov 2017

Odporucam kloktat slanou vodou...mne to pri angine pomohlo

emamaj
•
16. nov 2017
Používateľ emamaj je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od emamaj.

Ahojte, ja v rámci prevencie pravidelne užívam výživové doplnky. Vďaka nim som nebola chorá už pár mesiacov a to ani v chrípkovom období. Takže ma netrápi ani bolesť mandlí. Známa mi v minulosti poradila vyskúšať produkty od Moringy Caribbean, doteraz ich užívam a som spokojná.

emamaj
•
5. jan 2018
Používateľ emamaj je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od emamaj.

Chcete sa viac dozvedieť o Moringe? Prečítajte si https://www.zdravie.sk/clanok/56599/moringa-karibska-zazracna-superpotravina