icon

Bolo vám zle po nasadení Euthyroxu?

Včera o 06:51

Ahojte, euthyrox beriem treti tyzden, vacsinou mi hodinu po tabletke 50mg pride nevolno, bud slabost, pocit na odpadnutie, potom sa mi trasu ruky.
Mali ste to tiez tak? Telo si zvyka ci je davka vysoka?

Strana
z2
3petka
Včera o 15:53
@anonym_autor

@3petka tak aj trosku je uspech 🙂 podstatne je,ze to nie je horšie. Stravu si zmenila? Mas nejake tipy pre mna? Myslis tu lekarnicku? Nepamätám si ako sa volala a neurobioa som si zatial na nu nazor, ci sa to da či nedá, na to mam malo info zatiap

@anonym_autor Neviem taká chudá okuliare. A furt dáva príspevky a ak chcú ľudia vedieť viac tak napíš start a neviem čo. Pozerala som si ju lebo mala akciu, že online pokec za nejakých 40 eur. Vravím si že ok a nakoniec z toho bolo 100. Samozrejme krvné testy si tiež musím zaplatiť. Tak som si povedala že to bude len odžub lebo nik na ňu nedal zatiaľ recenziu že pomohlo a každý sme iný. Áno zmenila som stravu, vyradila rastlinné oleje okrem olivového. nahradila ich masťou, maslom a pod. Pri jedle čo najviac bielkovín, čo najmenej cukru. Ak tak kvalitnú čokoládu (klesol mi aj cholesterol) a viac pohybu.

Strana
z2