icon

Borelióza - slabé ruky a nohy

lagunka0000
22. apr 2025

Ahojte, bola mi zistená borelióza, prosím vás čo ju máte mávate aj také že úplne slabé ruky a nohy ale že v kuse celé dni a také akoby brnenie v nich? Ďakujem

Strana
z2
lagunka0000
autor
27. jún 2025
@zorka71

@lagunka0000 prajem skoré uzdravenie, ja idem na testy 8.7. K mudr. Durovskej. Držte sa

@zorka71 ďakujem,aj vy sa držte nech je už len lepšie, potom dajte vedieť čo vám vyslo

tina3008
5. mar 2026
@lagunka0000

@zorka71 tak mám potvrdenú boreliozu a hraničné hodnoty chlamídií, navrhol mi bylinnú liečbu, máme si dohodnúť stretnutie ohľadne nastavenia liečby a dávkovania, ešte neviem aké tinktúry mi ide pripraviť

@lagunka0000 Zdravím, idem sa spýtať, či vám pomohla liečba u MUDr. Kozmu? Dcéra má tiež vážne problémy, tak hľadám pomoc. Ďakujem🙂

tina3008
5. mar 2026
@zorka71

@lagunka0000 prajem skoré uzdravenie, ja idem na testy 8.7. K mudr. Durovskej. Držte sa

@zorka71 Zdravím, aj vás sa chcem spýtať, či vám pomohli v CBC clinic. Hľadám pomoc pre dcéru. Ďakujem🙂

simca06022011
5. mar 2026
@lagunka0000

dnes som bola znovu na odber krvi, v piatok mám ísť k dr a až na konci mája na neurologiu. u mňa to dr nejako neriešia, dali mi 2 x tri dávku sumamedu v priebehu pol roka a vraj som vyliečená, a posledné cca dva týždne mám takého príznaky, normálne nevládzem skoro ani písať tieto riadky

@lagunka0000 skus sa na infekcne dostat, aspon u nas to najleppsie asi tam riesili. Partner mal taku ze obranu dostal, nevladal chodit atd... sesternica tiez dlho dlhobehala, podozrievali to na sklerozu multiplex.. a nakoniec borelka. Riadne atb brali vsetci. Polovicka cca 4t na infuziach a potom este mal doxyhexal a este nieco kym nevysli dobre vysledky, PNka vyse pol roka. K tomu kopec vyzivovych doplnkov (okrem klasickych si pamtam nejaku tinkturu "stetka" (myslim, ze stetka lesna..) a tak...
ale ano takymito neurologickymi priznamky sa prejavuje borelioza tiez

simca06022011
5. mar 2026

A teraz pozream ze to uz rok.. 🙂 tak ale nejdem to mazat, mozno niekomu pomoze 🙂

tina3008
5. mar 2026
@simca06022011

A teraz pozream ze to uz rok.. 🙂 tak ale nejdem to mazat, mozno niekomu pomoze 🙂

@simca06022011 Zrejme tá rada bola si pre mňa 🙂
No, ono tá situácia je komplikovanejšia, nakoľko posledné výsledky testov boli negatívne, ale dcéra má závažné ťažkosti stále a stupňujú sa. Naposledy bola preliečená na boréliu pred 8 rokmi ako 14 ročná. Aj vtedy boli jedny výsledky pozitívne a z druhého laboratória negatívne, ale lekár sa pozeral na to, že dcéra má ťažkosti. Nasadil ATB, kĺby síce prestali bolieť, ale postupne sa zvýrazňovali iné ťažkosti, zhoršuje sa jej zdravie, ale lekári to hádžu na psychiku

liv1
5. mar 2026
@tina3008

@simca06022011 Zrejme tá rada bola si pre mňa 🙂
No, ono tá situácia je komplikovanejšia, nakoľko posledné výsledky testov boli negatívne, ale dcéra má závažné ťažkosti stále a stupňujú sa. Naposledy bola preliečená na boréliu pred 8 rokmi ako 14 ročná. Aj vtedy boli jedny výsledky pozitívne a z druhého laboratória negatívne, ale lekár sa pozeral na to, že dcéra má ťažkosti. Nasadil ATB, kĺby síce prestali bolieť, ale postupne sa zvýrazňovali iné ťažkosti, zhoršuje sa jej zdravie, ale lekári to hádžu na psychiku

@tina3008 cloveku z toho uz fakt sibe, lebo kazdu chvilu ine priznaky. Ak jedny testy ukazu ze je to pozitivne, znamena to ze ju ma alebo je prekonana. Niektore testy ktore nie su kvalitne ju nezachytia. Mne ju nezachytili ani testy u Durovskej, az drahsie testy u Kozmu. Ale ja nie som ochotna brat pol roka az 2 roky antibiotika. Takze ak pridu velmi tazke casy, tak az potom sa dam na liecbu. My chodime k takemu alternativnemu dr, ale co bol skutocny doktor, je uz velmi stary ale stale pracuje, venuje sa alternativnej liecbe. Keby nahodou tak napis ss. Fakt je dobry

lagunka0000
autor
5. mar 2026

Ahojte, prešlo to ako som začala brať ten bylinný protokol, ale cez Vianoce silná chrípka, po necelom mesiaci črevná viróza, do toho zápal dutín a zlatý stafilokok, pred týždňom som dobrala tretie antibiotiká a ešte nie som fit
Teraz neviem ale toto asi nerobí borrelia či,? Ak to nerobí borrelia tak protokol super zaberá, dr. Kozma tvrdí že to nerobí borrelia tak dúfam že ma pravdu

liv1
5. mar 2026
@lagunka0000

Ahojte, prešlo to ako som začala brať ten bylinný protokol, ale cez Vianoce silná chrípka, po necelom mesiaci črevná viróza, do toho zápal dutín a zlatý stafilokok, pred týždňom som dobrala tretie antibiotiká a ešte nie som fit
Teraz neviem ale toto asi nerobí borrelia či,? Ak to nerobí borrelia tak protokol super zaberá, dr. Kozma tvrdí že to nerobí borrelia tak dúfam že ma pravdu

@lagunka0000 to sa dobre cita 👍. To robis Buhnerov protokol? Uz len sa vyhrabat z tych chorob

lagunka0000
autor
6. mar 2026
@liv1

@lagunka0000 to sa dobre cita 👍. To robis Buhnerov protokol? Uz len sa vyhrabat z tych chorob

@liv1 tento bylinný protokol mi nastavil a aj objednal dr. Kozma, u nás sa to nedá objednať, zial

liv1
6. mar 2026
@lagunka0000

@liv1 tento bylinný protokol mi nastavil a aj objednal dr. Kozma, u nás sa to nedá objednať, zial

@lagunka0000 Buhnerov protokol tak sa vola bylinny protokol, preto sa pytam. Ja viem bola som tiez u Kozmu, ale zaujima ako sa vola tvoj bylinny protokol🙂

lagunka0000
autor
6. mar 2026
@liv1

@lagunka0000 Buhnerov protokol tak sa vola bylinny protokol, preto sa pytam. Ja viem bola som tiez u Kozmu, ale zaujima ako sa vola tvoj bylinny protokol🙂

@liv1 fuuu, to neviem mám len zoznam a ako užívať, ale názov tam nieje

Strana
z2