Búšenie srdca a tlak v chrbtici po postavení
Ahojte idem za vami z otázkou kto tu je na tom rovnako že pri postavení z postele z ľahu mu príde tlak do hrudnej chrbtice a výrazne mu busi silno srdce nie rýchlo ale silno ten tlak sa ťahá z chrbta do krku a pri tom busi silno srdce je to normálne ? Mám to dlhodobo a náhodou si naspäť ľahnem alebo sadnem tak srdce ešte chvíľu ide ako kladivo. Ďakujem za odpovede
Z doktorom som nikdy o tom nehovoril
Neviete náhodou čím by to mohlo byt?
Toto sa ti môže diať, ak mávas nizši tlak. Vždy treba -či zo sedu, alebo z ľahu -pomaličky sa posadiť a pomaly vstávať. Niekedy sa človeku vie až zatmieť pred očami a zatočiť sa hlava. Pi statok tekutín.
Práveže nemám nízky tlak mám asi tak 115/70 ale som vysoký cez dva metre mám ale keď dlhšie polezim tak sa postavím a masaker hlavne mi riadne busi silno srdce hmly sa mi a nepokoj má na chvíľu chytí
@luciar260 Tak ďakujem pekne som rozmýšľal ze sa objednam na cievne alebo čo ale vravím si opytam sa tu daaky človek sa možno najde z rovnakým problémom lebo som si hlavne myslel že to neni normálne že sa tak srdce silno rozbucha až mi ide z hrude vyletieť a take silne tlaky v krku v hlave v chrbte…ale som vám veľmi vďačný že ste mi odpovedala
Ja som to mal niečo cez rok do zadu pred minulou zimou a bol som aj u kardiológa po roku na kontroli koncom minulého roku aj echo mi robil a vsetko že je v poriadku že nemusím už chodiť len podľa potreby

Doktor na to hovori co?