icon

Bývam častejšie nachladnutá

14. júl 2021

Neviem, čo sa to deje, nikdy som nebývala často nachladená a chorá. Po minulom roku som tento rok stále prechladená a najmä teraz v lete. Pozorujem to aj v okolí, že ľudia častejšie kychajú a kašlú, soplia. Neviem, čím to môže byť, že by sa ľuďom tak oslabila imunita?

queen_mary
•
14. júl 2021

Mozno teplotne vykyvy. Ja som akurat prechadla z klimy 😅 vonku 36, vnutri 18 a to mas aj v obchodoch, v aute,...

hettinka
•
14. júl 2021

Ja som zasa nikdy nebola tak zdravá, ako za posledný rok, aj moja rodina, čo sa týka “nachladnutia” - teda rôznych viróz a bakteriálnych infekcii. Pripisujem to ruskam, homeoffice.

stanulienkat
•
14. júl 2021

Jednak klima, teplotne vykyvy...a hlavne pitie studenych bublinkovych napojov pocas horuceho dna a vecera.

stanulienkat
•
14. júl 2021

@hettinka presne u nas. Kazdy rok dieta chore z mesiaca 10 dni. Od jesene do jari. My takisto. Od minuleho roka nic. Tie ruska maju zmysel.

autor
•
14. júl 2021

Ja mám práve pocit, že rúška pomohli, lenže teraz sme ich viacerí dali dole, opäť sa viac stretávavams a skrátka nie je dobré stále všetko sterilizovať a čistiť. Tým pádom, že predtým sme tak robili, imunita si na to zvykla, oslabila sa a preto mám pocit, že teraz som častejšie chorá. Nikdy som nemala problém, že by som bola chorá z klímy, v lete som naozaj nebola chorľavá. Ale toto leto je to už 3x po sebe... :(

hettinka
•
Autor odpoveď zmazal
•
gvenduska
•
16. júl 2021

Mne tak zistili štítnu žľazu
Často som bývala prechladnuta angíny a nakoniec za tým bola choroba
Od kedy ju mám vonku som ešte nebola chorá