Certifikáty pre nedoočkovaných
Neviete odkedy sa dajú vybaviť certifikáty pre tých čo su očkovaní len jednou dávkou či nemôžu byť očkovaní?Hovorilo sa o januári vybavil si to už niekto?Vraj stačí zájsť k lekárovi, ktorý neodporučil očko a natuka to do PC a vystaví GR kod
@petruldo moja mama bez problémov si papier vybavila....doktorka žiadny problém nerobila....
@katkatonkova teraz už po novom?lebo papier mám aj ja z minulého roku od MUDr., ale potrebujem teraz ten nový, aby som sa dostala do obchodu či do hotela🙂
Tiez ma to zaujima. Mam ten povodny papier,ale je mi nanic. Lengvarsky v decembri vravel,ze bude novy systen aby to bolo aj v covid pase. Ale zatial nic neurobili. Zistovali to redaktori z Markizi,ale ze este to nie je. Lebo podla toho by sme mali spadat pod OP.
@tomilu711 včera som čítala tie výnimky na základe ktorých to vie lekár spraviť aby si to mala ako qr kód. Trvalé vynimky sú prevažne na závažné alergické reakcie a potom sú dočasné na pár vecí. Preto píšem, že skôr poletis na mesiac ako ich dostaneš, hlavne teraz, keď tlačia na očkovanie ako zmyslov zbavení. A co mi hovorila známa že ak máš v krvi protilátky na covid ale nemáš PCR testom potvrdené lekár ti nevystavi potvrdenie o prekonaní jej pripad
@petruldo ja viem, mam to precitane. Ale ten system estei nefunguje,pokual viem.
A mala by som ho dostat,kedze mi bola zistena alergia na zlozku vakciny po podani prvej davky. Je otazne,ze ci mi mozu dat iny druh vakciny. V tom usmerneni sa pise,ze sa moze. Takze zalezi od toho ako sa k tomu postavi dr. Kedze na slovensku sa nedaju robit testy na johnson vakcinu.a teda mi nemaju ako zistit ci mam alergiu aj na tuto vakcinu alebo nie
@katkatonkova no nestaci,lebo ten papier uz nie je platny. Takze ako keby ziaden nemala
@tomilu711 no zatiaľ je jej aj zbytočný....pokiaľ sa nepostaví na nohy....ale.ak sa postaví...tak nebude problém vybaviť nové potvrdenie....

ja som si tie výnimky včera čítala, a teda skôr poletíš na mesiac ako ti to nejaký lekár vystaví. dnes sa mi k tým výnimkám nejde dostať, neotvorí mi to