icon

Červené a unavené oči. Čo by mi pomohlo?

16. jún 2026

Ahojte, každé ráno sa už budím so začervenanými očami. Používam Hylo Dual - červené. V priebehu dňa - tým, že robím na PC ma až oči bolia, občas mi aj slzia, mám ich červené a unavené. Mám okuliare na modré svetlo. Mám aj antihistaminiká. Na očnom bolo všetko v poriadku. Maximálne mi začne pchať kortokoidy. Čo by mi pomohlo?

anonym_a92e60
16. jún 2026

@anonym_autor spánok? Koľko hodín spíš, kedy vypínaš obrazovky pred spaním?

autor
16. jún 2026
@anonym_a92e60

@anonym_autor spánok? Koľko hodín spíš, kedy vypínaš obrazovky pred spaním?

@anonym_a92e60 spím 8-8,5h denne a obrazovku 2h pred spaním už nemám. Ale ja nevnímam ten problém ani ráno, skôr na obed a popoludní. Veľmi ma bolia oči, mám ich červené.

taktotedanie
16. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_a92e60 spím 8-8,5h denne a obrazovku 2h pred spaním už nemám. Ale ja nevnímam ten problém ani ráno, skôr na obed a popoludní. Veľmi ma bolia oči, mám ich červené.

@anonym_autor za mna protizapalove kvapky na zaciatok - hold len na predpis ( niesu to kortikoidy) event lumobry ( toez na predpis) + umele slzy aj 5x denne aj viac ak treba, pravidlo 20-20-20, za mna aj posiforlid maska s naslednou masazou viecok vecer
Po zlepseni stavu presedlat napr na hylo gel

autor
17. jún 2026
@taktotedanie

@anonym_autor za mna protizapalove kvapky na zaciatok - hold len na predpis ( niesu to kortikoidy) event lumobry ( toez na predpis) + umele slzy aj 5x denne aj viac ak treba, pravidlo 20-20-20, za mna aj posiforlid maska s naslednou masazou viecok vecer
Po zlepseni stavu presedlat napr na hylo gel

@taktotedanie bola som na očnom a konzultovala som tieto kvapky s dvoma lekárkami tam. Boli zaskočené tým, čo si poradila. Sú to kvapky na glaukóm - na očný tlak, mohli by mi vážne poškodiť. V žiadnom prípade mi ani jedna z dvoch očných lekárok neodporúčali tento prípravok.

taktotedanie
17. jún 2026
@anonym_autor

@taktotedanie bola som na očnom a konzultovala som tieto kvapky s dvoma lekárkami tam. Boli zaskočené tým, čo si poradila. Sú to kvapky na glaukóm - na očný tlak, mohli by mi vážne poškodiť. V žiadnom prípade mi ani jedna z dvoch očných lekárok neodporúčali tento prípravok.

@anonym_autor precitaj si na adc..
Nieje to primarne liek na liecbu glaukomu, na to mame ine preparaty!
Na kratky cas mame u nas velmi dobre skusenosti