icon

Cez deň nebývam hladná, ale večer a v noci by som veľa jedla

slnieckoelias
15. okt 2021

môže to byť spôsobne psychickými chorobami? alebo čím?

h2
•
15. okt 2021

@slnieckoelias A jedávaš cez deň? Alebo, keď nie si hladná, neješ a potom sa to večer prejaví. Skús sa donútiť cez deň jesť, hlavne veľa bielkovín a vlákniny. Večer potom nebudeš mať taký hlad.

slnieckoelias
autor
•
15. okt 2021

@h2 ako kedy. Ja háčkujem, alebo sa venujem iným záľubám a necítim hlad. ráno musim, kvoli liekom, ale to iba cerealne guličky. ... No keď nebola korona a bola som pozvaná na obed, zjedla som ho.

h2
•
15. okt 2021

@slnieckoelias Nejedz cereálne guličky! Daj si niečo normálne. Chlieb so šunkou, syrom, zeleninou, alebo vajíčka. Ak si zvyknutá na sladké raňajky, daj si jogurt a ovocie. A vždy obeduj. Ak nie si hladná, aspoň trochu polievky a šalát, ideálne s niečím bielkovinovým (mäso, ryba, vajce, syr...). Na večeru môžeš podobne, ako na obed. Ak Ťa chytí chuť na blbosti, daj si vodu, mne to vždy pomôže.

slnieckoelias
autor
•
15. okt 2021

@h2 vajička mam rada. jogurtov mam dosť. Mne ich mama dávala každý deň ráno. tak už na jogurty nemám chuť, ale chutilo mi jogurt, ovsené vločky, jablko a škorica. to by mohlo byť?

slnieckoelias
autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
slnieckoelias
autor
•
15. okt 2021

@lenkakravcova je to o mne. Pozerám rozprávky, mám detské obliečky aj uteráky a pijem aj umelé mlieko, chutí mi, ale dala som si tam škoricu.

lenkakravcova
•
15. okt 2021

@slnieckoelias To s tým jedlom je o zvyku. Sú ľudia, ktorí iba večerajú, inak celý deň pijú len tekutiny. Telo si zvykne keď to tak robíš dlho. Je ale lepšie jesť menej a pravidelnejsie. Keď to takto bude robiť aspoň týždeň, telo si zvykne na iný režim.
Ja som po týždni, keď som sa postila, nebola cez deň vôbec hladná.. Až večer a v noci. 😀

antoniatonka
•
15. okt 2021

nie je to schizofrenia? raz pise za seba, inokedy pise o sebe ako druha osoba

whatever1
•
15. okt 2021

@lenkakravcova Asi je už veľa hodín, ale ozaj nerozumiem ako si na to prišla, že je to tá istá osoba ako bola spomínaná v téme na ktorú si pridala link. Odpísala ti že ano ale odpoveď mi prišla sarkasticka🤔

antoniatonka
•
15. okt 2021

@whatever1 ano, je to ona, stale nove temy, darmo ju odkazujeme na odbornu pomoc

liljana
•
16. okt 2021

Prave preto, ze sa cez den kvalitne (patricne zastupenie bielkovin, sacharidov, tukov, vitaminov) nenajes, dostavas hlad vecer.

bennn
•
17. okt 2021

Je to jedno kedy ješ...či je vonku svetlo či tma... skôr ide o to kedy spíš a koľko ješ :D

slnieckoelias
autor
•
17. okt 2021

@bennn ja práveže zaspím len ak sa mi večer nechce nič robiť. To je dosť často. Jem myslím ze malé porcie.