Chemoterapia po mastektómii prsníka
Ahojte, mám 24 rokov, a pred necelými dvoma mesiacmi mi diagnostikovali karcinóm ľavého prsníka. Doktor na chirurgii odporúčal vybrať celú prsnú žľazu, lebo je to istejšie. Keby som chcela prsník ponechať, najskôr by som musela podstúpiť chemo, aby sa nádor zmenšil, ale nezaručil mi, že to pojde. Takže som ani nerozmýšľala. Podstúpila som teda kožu šetriacu mastektómiu (tzn. ostala mi aj koža a bradavka), len som polovičný chlapec 👦
Pred operáciou mi teda onkologička povedala, že aký bude postup, vraj to vyzerá tak že po operácii bude nasledovať chemoterapia, 6 ciklov - 3x FEC - 3x docetaxel, potom liečba ozarivanim
@helga9 ty kokos sila
Už dva dni ma boli predny niekoľko rokov mŕtvy zub, čreva zas dávajú výpoveď, to je kombinácia
Ale neviem kde to je volakde pri veľkom tescu mi malo chodíme do Nitry a ešte viem kde je basa
@hracka123 ahoj citam vas,furd nieco robim,deti maju dnes disco Halloweensku ,ale som k.o.krce v crevach mi nedovolili ist ku kamoske kozmeticke ,stale ma boli telo ako pri chripke po Docetaxeli tak sa motkam ako 99rocna,mihalnice vypadavaju tak depka,huba tak stipe ze ju ledva otvorim,necitim chute jedal a zo spadkeho ma napina,takze moje pecenie kolacov,kt som praktizovala je minulost,takze ti poviem PARADA necakala som ze ma ta chemo tak zobere
@jankastraza tak si zatancujes😀
@hracka123 Ericka moja ja si zatancujem az ked oslavim poslednu chemo 😂

@mata9522 koľko si mala chemo pred operáciou?