icon

Chodia s vami deti na vyšetrenia?

veronika19895
5. nov 2024

Keď nemáte kde nechať svoje deti beriete ich so sebou na vyšetrenie?

pribinak
5. nov 2024

@veronika19895 mam muža. Na vyšetrenia sa objednávam, muž si vybaví volno

bejbypd
5. nov 2024

@veronika19895 áno beriem ich so sebou ..teda len toho najmenšieho . Nie každý má muža . Nikde s tým nebol problem

veronika19895
autor
5. nov 2024

@pribinak a keď to vyšetrenie je náhle zo dňa na deň?

anjelicek26
5. nov 2024

Chodim vtedy, ked dozrie muz... ved to otravuje aj mna, ked je tam so mnou dieta a nepocujem vlastneho slova (lebo v cakarni nuda, u lekara nuda) a nie to lekara... daj si termin na cas, ked su deti v skole, skolke, maximalne najmladsie do nosica zo sebou, nech tam nebeha... ak teda nevie muz nijakovsky, len to mi prijde sci fi, ze sa "neda"... teda cest tym, co su na vsetko same...

pribinak
5. nov 2024

@veronika19895 muž si zoberie dovcu, paragraf, neberiem dieťa so sebou k lekárovi, snažím sa zariadiť si situáciu tak, aby to dieťa so mnou ísť nemuselo

ivik4
5. nov 2024

Ked je zo dna na den tak jasne ze zeny bezne beru so sebou aj deti v pripade ze sa inak neda . V minulosti aj teraz

kavasmliekom
5. nov 2024

@veronika19895 áno, beriem so sebou. Ale viem, že budú sedieť na stoličke a ani nemuknú. Keď boli maličké v kočíku, tak tiež som ich brala so sebou.

grof_monte_christo
5. nov 2024

Chodím práve na rehabku a vypočula som si rozhovor zdravotného personálu na istú pani, co tam opäť bola s dieťaťom, ešte sedelo v kočiariku. No nebolo to bohviečo. Vyrušuje ich to.

janinah
5. nov 2024

Dieťa nemá na výš.co robiť...len ti to nik z personálu nepovie na plnú hubu.Vzdy treba mať človeka na stráženie v zálohe.nikdy nevieš čo sa môže stať...matka pôjde trebárs akútne na operáciu a s dieťaťom čo...

diewcatqoo
5. nov 2024

Stalo sa mi parkrat, ze som musela dieta vziat so sebou. Bolo so mnou na gynekologii, u zubara, aj na ocnom. Vzdy poslusne cakal v cakarni. U zubara raz bol so mnou, aj ked bol mensi a to musel do ordinacie, lebo sameho som ho nechcela na chodbe nechavat. Sestricka mu dala pastelky a kreslil si.
My, bohuzial, nemame nikoho na strazenie po ruke a manzel mava obdobia, kedy si volno vybrat nemoze. Ak by som vedela, ze neobsedi a bude robit bordel, tak by som ho nebrala.