Choďte do Turecka na zuby a ušetrite peniaze
Dobrý deň píšem to preto aby ste ušetrili , ak by ste niekto chceli ísť do Turecka na zuby kľudne mi napíšte správu bol som tam 2roky do zadu a som maximálne spokojný od vtedy tam boli už moji ďalší 5 kamaráti a tiež sú spokojný. Tá istá kvalita ako na Slovensku akurát že o polovicu lacnejšie , na všetký otázky vám odpoviem stačí mi napísať +421902055029 , jedine čo si hradíte je letenka , ubytovanie a transport máte v cene + najlepšia starostlivosť a prístup 100% , so zubami som zatiaľ nemám žiadny problém. Robili mi komplet celý chrup 28 zubov + šroby.
ja tiez mam kontakt na dobreho zubara v turecku, tiez na transplantaciu vlasov ak niekto chce, zijem v turecku, a pracujem ako koordinartorka na klinike. ak ma niekto zaujem, staci napisat
@michalminich Si dostal zlavu a teraz tu robis nabor,reklamu alebo co vlastne cakas?Môj sused je turek,tak som sa ho spytal na nazor a povedal,ze v ziadnom pripade si nepôjde dat robit zuby do Turecka🤪.Od siestich rokov zije vo Švajciarsku a ma nieco cez 50.
@tundra zuby robia pomerne cenovo ako na sk, a myslim, ze ak clovek natrafi normalne na dobreho zubara v trk, co ja poznbam (moj sused je skvely zubar), tak ma vyhrate, ale cenovo tak podobne ako na sk cca....vlasy su stokrat lepsie lacnejsie a robia to profi....nie je pravda co sa vravi, zte turci nic nevedia, vedia robit dobre vlasy 🙂
To je ta kvalita, ktoru ti v turecku spravia za par korun, a na slovensku potom roky opravuju? No nekup to 👍
@nazli24 ja som cital recenziu od jedneho slovaka co tiez zije vo Švajciarsku a bola tam diskusia na par stran.Bolo to minuly rok.Ja nepisem,ze je to zle,napisal som nazor cloveka,ktory odtial pochadza.Vo Švajciarsku implantat 4500-5000 Fr.Kolega nemec bol v Madarsku,dalsi v Macedonsku.Vsetko je ok,pokial nenastanu komplikacie...
V Turecku su zubari voluntaristi, ktori zuby robia bez ohladu na to ci maju z toho zisk?
...to hovoríš, ako by to bolo túto za rohom😁
...či tam robia zuby počkanie??...neviem si predstaviť sa tam trepať xy krát, kým sa dopracujeme k novým zubom ..potom kdesi čosi nejaká závada,treba opraviť, doladiť...no ani zadarmo, ďakujem
@michalminich máš pravdu, že zuby vyjdú lacnejšie, či sú estetický pekne to je vec vkusu (mne sa nepáčia). V čom však vidím problém je to, že sú to korunky. Obrusia ti všetky tvoje zuby aj zdravé a nasadia - prilepia korunky a ideš domov. Nervy v zuboch väčšinou nevyberajú, ponechajú ich pod mostíkom. A keď sa zapáli z akéhokoľvek dôvodu nerv, tak celý pekný mostík musí ísť dole a môže sa plátať na novo. Toto už samozrejme zostava na tunajšom zubárovi. O bolesti pod mostíkom ani nehovorím. To je jedna z možných komplikácií, pred ktoré by som do toho nikdy nešla.
@miskakyska aj tá čo žije vo Švajčiarsku neviem teraz nick si dala spraviť zuby v TR.Bola tam len pár dní
@miskakyska to určite nie veď nehovoríme o plombach, ale drahších zákrokoch, ktoré stoja tisíce, až desaťtisíce
@tundra milujem múdre komentáre 🙈ja vďaka 20 rokom života vo Švajčiarsku naozaj niesom odkázaná na % za kladne recenzie na konikovi 🤪..ja len naozaj odpovedám na každú jednu sms keď niekto potrebuje podariť alebo sa boji do toho ist rovnako ako som mala strach aj ja ..ak by niekto chcel ist pracovať do Švajčiarska a chcel by poradiť tak tiež poradím bez nároku na % ..a vedz že klinika mi spravila naozaj zúbky paradne dokonca aj môj zubar bol z ich prácou spokojný rovnako ako som aj ja spokojna .
@mirka414 cital som aj Tvoju skusenost a nemal som potrebu reagovat.Mne je uplne jedno,kde si
da ,ktokolvek robit zuby, ci je to Turecko alebo Ukrajina.Autor temy to napisal,ako keby ti v Turecku este za to zaplatili,ked si tam nechas spravit zuby,preto som reagoval.Pre niekoho bol komentar mudry,pre niekoho zbytocny a mozno si niekto radsej necha spravit zuby v Madarsku.Je to verejna diskusia a za to,ze ty si nemala komplikacie,tiez neznamena,ze ich nebude mat aj niekto iny.
@patus_2 ja mám šroby väčšinou a na mojich zuboch čo mám vybrúsené asi 4 tak si predstáv ze mi vyberali aj nervy a pekne ich ošetrili takže neviem čo tu zasa píšeš nezmysli a šroby sa pekne chytili aj zuby držia

Boris bol na vlasy a dajako sa to nepodarilo 🤪🤪🤪🤪 teda nieže by som bol z toho nejak osobne nešťastná, ale toľko ospevované turecké kliniky to pri Borisovi nezvládli