Zirkónové korunky v Turecku: Skúsenosti a ceny?
20. mar 2026
Dobrý večer, máte prosim niekto skusenosti so zirkonovymi korunkami z Turecka? Mám v dosť zlom stave zuby a aj keď sú opravené tak esteticky to už neni ono. Lámu sa mi a už ma to nebaví dookola opravovať. Už dlho premýšlam nad korunkami ale tu na SK je to extremne drahé a z finančneho hladiska pre mňa nereálne. Boli ste niekto na komplet korunky v Turecku? Koľko ste platili? Ako ste spokojné? Chcel by som aby vyzerali prirodzene a nie ako orbitky takže ak by sa tu niekto našiel kto by vedel popripade pridať aj foto budem nesmierne vďačný😃

Z turecka ich budes mat ako orbitky vo farbe zachodovej misy..tj neprirodzene. Spravia ti ich narychlo za super cenu a ked nebudes dodrziavat prehliadky u nich a pod, davaju ruky prec. Osobne by som do toho nesla, skor by som sa na svk dohodla so zubarom, ci by mi nevedel urobit liecebny plan, aj za cenu toho, ze to bude trvat dlhsie a skusila by som sa opytat, ci to nejde na splatky. Mozes si spravit prieskum u viacerych klinik a na zaklade toho sa rozhodnut. Vzdy je lepsie nechat si zuby spravit na slovensku, v pripade, ze budes nasledne nieco potrebovat ako v turecku. Tie zmluvy su tam velmi zle robene, ze z toho vyjdes ako klient ty zle. Musis dodrziavat hygienu, ci na slovensku, ci v turecku, ale svk je cesta.