Chronická bolesť chrbtice - liečba
Co vám pomáha? Ja dakedy ani v kuchyni nevydržíim niečo variť. Musím chvíľami lezat
@lucia851 nie, odkedy cvičím je mi fajn. Niekedy si dám jedno kolo aj počas práce, keď už cítim, že mi nie je najlepšie. Určite to skús, stačí pár minút ráno a niekedy cez deň. Mne to fakt veľmi pomohlo. Jeden čas som už ani sedieť nemohla, čo ma tak bolel chrbát.
Ešte mi napadlo.. nemenila si matrac? Alebo nie je ten čo maš už vyležaný? Máš dobrú podprsenku? Nehrbíš sa? Chrbát je dosť citlivá záležitosť
treba cvicit a schudnut ak je nadvaha /obezita lieky su len docasna barlicka
@mauduska matrac som včera vymenila, lebo ten co som mala som vstaval úplne dolamana. Mne stačí ze niečo dlhšie robím v stoji a začne ma hrozne bolieť až stipat chrbát. Doma podprsenku nenosím lebo mi je lepšie bez nej. Ja mam aj skoliozu, kyfozu a spondylozu chrbtice a protruziu platničky. A aj mam moc kilogramov. Tak sa snažím cvičiť a musím aj s tou váhou niečo robiť

joga pre začiatočníkov každé ráno. Teraz ako je covid sedím za pc 10 - 12 hodín denne, tak som musela s tým niečo robiť. joga mi fakt pomáha, super sa pri tom ponaťahuješ.