icon

Chudá postava a veľké brucho

30. júl 2021

Ahojte zienky prosim Vas poradte mi som zufala ,,,Stale som bola chuda mam syna ktory uz ma 9 rokov a stale mam velke brucho skusala som rozne cviky ,fitko,nic nepomaha aj dietu ale bolo to este horsie pretoze mam maly zadok som fakt stihla ale brucho uff,,,

ajka0207
•
31. júl 2021

Pozeral sa ti na to nejaký odborník, či nemáš diastazu? Rozsiahlu diastazu vyrieši len operácia.

mala_zabka
•
31. júl 2021

Tiež to vidím na diastázu... Pri nej 90% cvikov nemôžeš a z cvikov na brucho z tých bežných snáď žiaden.. takže verím tomu, že ak ju máš, tak si to nevedomky sama zhoršovala... Skús si ľahnúť, ísť do brušáku a v polovičke cviku, keď budeš mať zaťaté svaly, prehmatať brucho v línii rovno pod a nad pupkom. Ak tam máš rozostup svalov alebo dokonca dieru, je to ono... Každopádne držím palce nech to nie je to 😁

gdpr
•
31. júl 2021

Piješ dostatok tekutín? Nemáš intoleranciu na lepok? Ja presne kvôli dehydratácii a intolerancii som mala veľké (resp. nafúknuté) brucho

0silvia0
•
31. júl 2021

Stihle nohy, maly zadok, velke brucho, postava jablko. Ak nemas zdravotne problemy typu diastaza, tak tento typ postavy treba oblecenim proporcne vyvazit.

siska53
•
31. júl 2021

Ja tak mam a je to diastazou u mna teda . Babka mala to iste.. Chuda, ale brucho.

autor
•
31. júl 2021

@mala_zabka dakujem Vam vsetkym za odpovede ,,bola som aj u lekara rozne vysetrenia vsetko je v pohode diastazu nemam ,,,ale myslim si ze to budu geny ,,pretoze moja mama mala tiez taku postavu ako pavucik ...len som sklamana ze s tym neviem nic robit

janulka1802
•
31. júl 2021

Ak je to typ postavy, tak ozaj s tým veľa nenarobíš. Na druhej strane, isto máš nejaké prednosti a od tých sa odraz. Nezúfaj, máloktorá žena ma ideálnu postavu. Dokonca ani modelky, či herečky sa extra neodlišujú od bežných žien.

autor
•
31. júl 2021

@janulka1802 dakujem za povzbudzenie velmi mi to pomohlo

lucik90
•
31. júl 2021

Ešte by som skúsila sťahovacie spodné prádlo. To by mohlo trochu pomôcť...

janulka1802
•
31. júl 2021

rado sa stalo😉