Cítim sa ako zdrogovaný
Dobrý deň už dlhší čas sa cítim ako zdrogovani, sucho v ústach, pocitovo ako nadrogovaný.Zahada je že vôbec žiadne drogy neberiem?.Po práci si dám dve pivka 8 percentné ,dnes som nepil nič aj terás to začalo zaostrené zrak,ako keby som mal apstaka a ešte fajčím tabak šláger kúpený na Slovensku v obchode.Nemislim si s tabaku,fajčím tabak 7 rokov už to trvá 3 týždne čo si o tom mislite?
@asia83 cukrovku nemám určite a smer neurológ to mi nejak nesedí.Pred 3 mesiacmi som mal úraz,padlomi na prsty 50 kilové železné ičko.Prsty na nohe som mal opuchnuté až čierne lekára som nenavštívil a teraz chodím ako by sa mi nič nestalo.Prave naopak potreboval som okuliare pri čítaní a teraz drobné písmenká viem prečítať.Neviem čo je to bolesť hlavy nepoznám únavu.Reflex sa mi zlepšil ,7 Rokov som užíval esomeprazol proti zastaveniu kiseliny nemohol som spávať od bolesti.Teraz 3 mesiace neuzivam .Ak som písal cítim sa ako v extáze.
@matko1847 Sorry, ale tu ti nikto nestanovy skutocnu diagnozu. Smer lekar, moze to byt od cukrovky po problemy s tlakom az po neurologicke problemy, problemy s krcnou chrbticou ci napr. aj bolerioza a pod...proste moze ist o cokolvek. 🤷

@matko1847 prestaň piť pivo,fajčiť tabak a bude to lepšie. Možno je toho už moc.