icon

Cítim sa strašné slabá a bez života

9. dec 2022

Trvá to už 3 mesiace ...vôbec neviem čo mám robiť....krvný obraz mi robili dva krát cca teraz pred dvoma týždňami naposledy...v podstate bolo všetko okej....čo je to somnou...neviem čo mám už robiť.Len by som spala.

amy2807
9. dec 2022

je to spojene aj s depresiou, ?..alebo po psychickej stranke ste ok a len fyzicky ste unavena?

autor
9. dec 2022

@amy2807 práveže neviem asi mám depresie bojím sa ,že mi niečo je....veď krvný obraz nič neznamená....mám za sebou gynekológa zubára.sono brucha CT brucha...rengen pľúc....za posledné dva mesiace..

3009
9. dec 2022

Depresia. Smer psycholog príp. psychiater.

lucia851
9. dec 2022

To je depresia ja to poznám smer psycholog a možno aj psychiater

autor
9. dec 2022

@lucia851 pomohol ti?

lyci
9. dec 2022

testovali ti vitamin D?

autor
9. dec 2022

@lyci to sa ako testuje?

alison11
9. dec 2022

Štítnu žľazu Ti na ňu brali krv?

alexandramb
9. dec 2022

Možno vyskúšať železo brat

patus_2
9. dec 2022

Ja by som si zaplatila rozšírené krvné testy. A podľa toho by som sa ďalej orientovala. Ak by bolo všetko ok, tak sa treba pozrieť aj na psychické zdravie. Lebo častokrát sa to takto prejavuje...

autor
9. dec 2022

@patus_2 prosím a to sú aké?ešte teraz mám termín na hematologii..

autor
9. dec 2022

@alison11 tam idem 1.2 skôr sa nedalo vybaviť termín...na endokeinologii

alexnina777
Odpoveď bola odstránená
sima338
9. dec 2022

za mňa to bude psychika. tiež som mala začiatkom tohto roka také pocity, únava, bolesti svalov, kútiky, afty sa mi často robili, horší spánok. Ja som si vygooglila od neurologických chôrob cez štítnu žľažu až po pohlavné choroby komplet všetko..áno, vygooglila, samodiagnostika. Bola som na odberoch krvi, u gynekológa, na preventívke u obvoďáka, u kožnej, u zubára, no proste zaplatila som si aj kadejaké testy na kadečo, všetko mi vyšlo v poriadku, zdravá, ideálne hodnoty. Polepšilo sa mi psychicky a všetko komplet zmizlo. Psychika nenormálne ovplyvňuje zdravie aj fyzické

alison11
9. dec 2022

Daj si C vitamín,kyselinu listovú aj D vitamín niečo pomôžu

autor
9. dec 2022

@sima338 mám zubára mám gynekológa kožného som riešila hneď po lete...CT brucha mám začiatkom októbra aj sono brucha.
Teraz rengen pľúc vyšetrenie...magnetická chrbtice...vyskakoval mi tlak aj internistu som vybavila...odbery boli okej...ešte teraz pôjdem na hematologiu...ja už neviem kam ísť kazdy deň má boli ináč časť tela...doma sú uz zo mňa na nervy

..mňa to tak mrzí.

Trvá to asi od leta.

lucia851
9. dec 2022

Áno pomohol

lucia851
9. dec 2022

Ja som mala tiež rôzne bolesti kvôli psychike a ako beriem antidepresiva sa mi polepsilo

mikella912
9. dec 2022

Kamoška proti únave pomohlo železo

laurikalalinka
10. dec 2022

Ja bežné spím doobeda a som unavena,únava je aj pri zvýšených pečeňových testoch,na pečeň ostropestrec mariánsky zaberá,počasie robi svoje,ak nemáš iné ťažkosti prejde to