Cítim sa veľmi vyčerpaná
Ahojte, neviem vobec pomenovat,co mi je, ale citim sa strasne vycerpana z deti,rodiny,stahovania.Som po 5 rocnej materskej,kvoli korone sa mi nepodarilo nastupit do prace.V poslednej dobe som total vyhorena a pristihla som sa pri tom,ako mi vsetci,vsetko lezie na nervy.Chce sa mi plakat,no neda sa mi.Citim,ako od seba odhanam deti,muza,hoci ich milujem,chcem byt sama.Akonahle deti vyvolaju hadku,alebo sa klbcia,reagujem hrozne nervozne,strasne sa krotim ich nevyplieskat
😉 do hry s nimi sa zapoj až vtedy, keď budeš úplne uvoľnená (čistá hlava). Takých dní nie je veľa, ale sú veľmi cenné 💗
Akoby ste pisali o mne, len ja mam iba 2 rocne dieta. Ja vsak len tak odist nemozem, i ked to taaak potrebujem, pretoze si ma vyzaduje pri zaspavani posledne 2 mesiace, v noci, aj cez den, ak zisti,ze je pri nom manzel, rici nenormalne. V noci od narodenia zle spi a ja som uz total K.O. Ale pocity mam uplne rovnake. 🤞🥵
@dadkakosice plakal by aj vtedy, keby si odišla úplne? Možno plače, lebo vie že si vo vedľajšej izbe a vyžaduje si tvoju prítomnosť
@petruska19 skusala som 😁 par hodin som bola doma u mamky a on s muzom u svokry. Aaaa vecer som bezala k nim, lebo sa od revu pozvracal 😒.
@dadkakosice fuu.☹️ Tak to už len vydržať.
@petruska19 veru :( milujem ho a urobim pre neho vsetko, no tym,ze uz 2 roky nespim poriadne, uz len tym to vsetko nezvladam :( ale co uz.
Chápem ťa, ale keď nástupiš do práce, budeš mat ešte menej času na všetko, akurát, že vypadnes cca na 8 hodín z domu. Ja som bola nejakú dobu, tak 2-3 roky po materskej tak vyčerpaná, že som si v duchu želala, aby som skončila hoci aj v nemocnici, kde nič nebudem musieť robiť, dajú mi jesť a ja celý deň budem čítať v posteli. Keď si teraz na to spomeniem, tak tak nechápem. A dnes, panický strach, aby som sa do nemocnice nedostala, neznášam nemocnice. A je mi ľúto, že som určite bola v tom čase na rodinu nepríjemná, Lebo oni aj tak nechapali, že je to z únavy a vyčerpanosti. Tak len, aby ti nebolo potom, v budúcnosti ľúto. Ja by som na tvojom neriešila svoje mindraky skrz deti, ktoré za to nemôžu. Radšej ich objím, objatie detí sú nenahraditeľné a pochopíš to až potom, keď ich bude čím ďalej, tým menej, ale zo strany detí. Povedz si, že všetko je tak, ako má byť.
mali by sa konecne zrusit tieto nekonecne materske dovolenky, ved to je na bendzo od rana do vecera riadit, varit, riesit celu domacnost a deti deti deti, keby tento stat konecne zacal mysliet na rodiny s detmi a pomohol by matkam sa skor vratit do prace, ale ako ked tu doslova padol cely system jasli a skolok, ved tie deti niet kam umiestnit a matky padaju 5-6 rokov doma na hubu, nechapte ma zle, su zeny ktore si materske uzivaju a radi si ich aj predlzia, ale nie vsetky zeny chcu travit roky na pieskovisku a montessori aktivitami, ja som
na materskej rok a mam uz tiez dost, kazdodenne stereotypne aktivity, dieta milujem ale ano, tesim sa do prace, nemam cas na nic, ani kavu si vypit, lebo dieta je akcne, vyzaduje si celu moju bytost, tiez tajne snivam, ze zmiznem na poldna a dajte mi vsetci pokoj.....
Je to určite začínajúci úzkostná porucha, nájdi si to na nete.
Ja som to tiež mala a nevedela som čo mi je, až som teraz na AD.
Hneď to začni riešiť aby to nebolo horšie, to by bolo fakt už do konca života, a poviem ti je to niečo hrozné , naozaj.
Pridaj sa do skupiny panicka porucha a uvidis či sa tak cítiš ako my,

Potrebuješ cas len pre seba. Na tvojom mieste nechám deti na minimálne na víkend s rodičmi, alebo s manželom, normálne mu vysvetli, že potrebujes oddych a chod niekde na welness, na chatu,tam vypni mobil, doma bez teba nezomru, a vyslovene tam len oddychuj, spi, čítaj, chod na prechádzky a podobne. Si totálne vyhoreta, a môže to skončiť zle....