Čo je dobré proti padaniu vlasov?
Ahojte co je lepsie na vypadavanie vlasov zinok selen alebo biosil plus ? Ďakujem🙂
presne tak, toto treba riesit zvnutra jednoznacne. cigarety, alkohol - to jednoznacne vlasom neprospieva, ale treba sa pozriet aj na to, co clovek je, ako sa stravuje. to je proste zaklad, tam by som v prvom rade zacala 🙂
Thermal sampon z lekárne plus ako píšete zinok. Veľa zinku ma cibuľa, robila som si zábaly, nastruhat cibuľu, šťavu aj to nastrúhame vmasirovat a dat ku korienkom, na to kúpaciu čiapku a uterák, tak 20 minút. Potom umyť a neboj, nesmrdí.
Za mna jest vela cvikle, rozne semienka, oriesky, jablka, hrusky, neviem ako ostatni, ale mne toto dost pomaha na kvalitu vlasov.
presne tak, toto treba riesit zvnutra jednoznacne. cigarety, alkohol - to jednoznacne vlasom neprospieva, ale treba sa pozriet aj na to, co clovek je, ako sa stravuje. to je proste zaklad, tam by som v prvom rade zacala 🙂
@panipanka cigarety ja vobec , alkohol minimalne.. čo z normálneho jedla prosim škodí?

Vypadávanie vlasov nie je len o hormonálnej zmene dôležité je ich rast podporiť hlavne zvnútra...čiže šampóny a kondicionéry nepomôžu ako si každý myslí.. 😊 telo Vám dáva jasný signál, že ho treba prečistiť zvnútra 🙏 Môžte mi kľudne napísať týmto problémom som si prechádzala do nedávna aj ja a tu je môj výsledok 🔥