Čo je to coronavírus ?
Dobrý deň aké je to vážne zase niejaký vírus. Vie mi niekto z vás napísať čo je to vlaste ?? Ako je nakazlivý prenosom ??? Je liečiteľný ?? Chcela som isť do Paríža ale hlásia aj tam ten vírus a ja sa bojím že niečo schytáme už zase niečo. To je strašné ... Ďakujem
@carimari "no... môj zlatý...pozri...ak zomrie dlhodobo ležiacich pacient na geriatrii ktorý má pridružené zdravotné problemy, zacievkovany diabetik, v pokročilom veku, tak čo je príčina úmrtia? Smrtiaci Corona vírus?"
Tak moja zlata a na obycajnu chripku zomieraju len zacievkovani diabetici? Zomieraju bez rozdielu a takym istym podielom. Ci chces povedat ze tento zvieraci virus si cielene vybera a zabija len diabetikov? :D Nevybera si.
Okrem toho co to znamena "pandemia vycucana z prsta"? To ze tu nemame statisice nakazenych je jedine vdaka tomu ze kazdy je izolovany a nesiria ho ludia v autobusoch ci inde. Mozno aj tymto sposobom budeme dakovat tomu ze ten virus zmutuje a jeho dalsie mutacie budu menej smrtiace.
@carimari :D Farmaceuticky priemysel poslal listy do starobincov aby uvadzli dovod umrtia namiesto infarktu korona virus? Zaujimave. Dobry matros...
""smrtiaci" HIV vírus " - doteraz cca 32 milionov mrtvych na AIDS, treba dat do uvodzoviek... tak isto len nezmysel farmaceutickeho priemyslu...
A napriklad tu ebolu, ci ine, tam sa tiez hlasili len umrtia zo starobincov, vsak? :? Neviem co beries ale musi to byt dost silne.
A ta tvoja teoria ze ludsky virus nemutuje opacnym smerom? To mas odkial taky blud? Tak isto mozu a mutuju opacnym smerom. Napriklad H1N1:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC57...
"Genetic analyses of haemagglutinin gene sequences from one of the infected farm workers and turkeys revealed a close phylogenetic relationship, and confirmed human-to-turkey virus transmission."
"Genetické analýzy hemaglutinínových génov od jedného z infikovaných poľnohospodárskych pracovníkov odhalili úzky fylogenetický vzťah a potvrdili prenos vírusu z človeka na moriaka"
Sorry ale ty veris klamarovi? Ten podvodnik ktory zamlci dokazy ktore tomu odporuju a vymysli si klamstva na svoju podporu? Uzasne...
Bola som na kontrole na onkologii a lekárka vravela, že podla nej na Slovensku už korona je, len ju nevieme diagnostikovať. Aj ja si to myslim, prečo v okolitych štátaoch ju maju a my nie?
https://www.cas.sk/clanok/953679/slovensko-ma-p...
a teraz sa zavrite vsetci doma a vykupte vsetko, nech je to hladomor...
ti co si robia z toho srandu si budu robit dovtedy pokym sa to nebude dotykat ich...najlepsie sa ma neinforovany flegmaticky blazon. ti co si uz nieco zazili a prezili maju racionalne obavy.
@panelacikova
Coronavirus - Vedomý Život I Nemajte Strach - Zostávajte s láskou a radosťou.
💚https://business.facebook.com/vedomaplaneta/vid...

@kittykat22 ok ale mozme si hovorit teda coje v poriadku zdravie? mylsim ze uz u kazdeho sa nieco najde od cca 30 rokov, dokonca mladsi maju poroblem uz len ked isi zobereme nejaky krvny tlak, ludia maju kopu chronickych problemov napriklad polka slovenska ani nevie a ma boreliozu ktora tiez napriklad moze byt zatazou pre cloveka , mozno telo pracuje na plne obratky aby toclvek nepocitil ani ze ma nejaky problem, dalej kopuludi ma napriklad podla mna nedoliecene virusove ochorenia ved sme v zimnom obdobi este prakticky..atd..ta kto je to ze zdravy?