icon

Čo je to coronavírus ?

nadaa1
26. jan 2020

Dobrý deň aké je to vážne zase niejaký vírus. Vie mi niekto z vás napísať čo je to vlaste ?? Ako je nakazlivý prenosom ??? Je liečiteľný ?? Chcela som isť do Paríža ale hlásia aj tam ten vírus a ja sa bojím že niečo schytáme už zase niečo. To je strašné ... Ďakujem

Strana
z12
angelinja
5. mar 2020

@kittykat22 ok ale mozme si hovorit teda coje v poriadku zdravie? mylsim ze uz u kazdeho sa nieco najde od cca 30 rokov, dokonca mladsi maju poroblem uz len ked isi zobereme nejaky krvny tlak, ludia maju kopu chronickych problemov napriklad polka slovenska ani nevie a ma boreliozu ktora tiez napriklad moze byt zatazou pre cloveka , mozno telo pracuje na plne obratky aby toclvek nepocitil ani ze ma nejaky problem, dalej kopuludi ma napriklad podla mna nedoliecene virusove ochorenia ved sme v zimnom obdobi este prakticky..atd..ta kto je to ze zdravy?

hiro
5. mar 2020

@carimari "no... môj zlatý...pozri...ak zomrie dlhodobo ležiacich pacient na geriatrii ktorý má pridružené zdravotné problemy, zacievkovany diabetik, v pokročilom veku, tak čo je príčina úmrtia? Smrtiaci Corona vírus?"
Tak moja zlata a na obycajnu chripku zomieraju len zacievkovani diabetici? Zomieraju bez rozdielu a takym istym podielom. Ci chces povedat ze tento zvieraci virus si cielene vybera a zabija len diabetikov? :D Nevybera si.
Okrem toho co to znamena "pandemia vycucana z prsta"? To ze tu nemame statisice nakazenych je jedine vdaka tomu ze kazdy je izolovany a nesiria ho ludia v autobusoch ci inde. Mozno aj tymto sposobom budeme dakovat tomu ze ten virus zmutuje a jeho dalsie mutacie budu menej smrtiace.

carimari
Odpoveď bola odstránená
carimari
Odpoveď bola odstránená
hiro
5. mar 2020

@carimari :D Farmaceuticky priemysel poslal listy do starobincov aby uvadzli dovod umrtia namiesto infarktu korona virus? Zaujimave. Dobry matros...
""smrtiaci" HIV vírus " - doteraz cca 32 milionov mrtvych na AIDS, treba dat do uvodzoviek... tak isto len nezmysel farmaceutickeho priemyslu...
A napriklad tu ebolu, ci ine, tam sa tiez hlasili len umrtia zo starobincov, vsak? :? Neviem co beries ale musi to byt dost silne.
A ta tvoja teoria ze ludsky virus nemutuje opacnym smerom? To mas odkial taky blud? Tak isto mozu a mutuju opacnym smerom. Napriklad H1N1:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC57...
"Genetic analyses of haemagglutinin gene sequences from one of the infected farm workers and turkeys revealed a close phylogenetic relationship, and confirmed human-to-turkey virus transmission."
"Genetické analýzy hemaglutinínových génov od jedného z infikovaných poľnohospodárskych pracovníkov odhalili úzky fylogenetický vzťah a potvrdili prenos vírusu z človeka na moriaka"

carimari
Odpoveď bola odstránená
carimari
Odpoveď bola odstránená
carimari
Odpoveď bola odstránená
carimari
Odpoveď bola odstránená
hiro
6. mar 2020

Sorry ale ty veris klamarovi? Ten podvodnik ktory zamlci dokazy ktore tomu odporuju a vymysli si klamstva na svoju podporu? Uzasne...

angelinja
6. mar 2020

@carimari ale zabija ved aj nejaku mladu huslistku aj cinskeho lekara...kto ma vacsiu odolnost ako lekar???

lenkazimer
Odpoveď bola odstránená
carimari
Odpoveď bola odstránená
anjika44
6. mar 2020

Bola som na kontrole na onkologii a lekárka vravela, že podla nej na Slovensku už korona je, len ju nevieme diagnostikovať. Aj ja si to myslim, prečo v okolitych štátaoch ju maju a my nie?

katrin21
6. mar 2020

https://www.cas.sk/clanok/953679/slovensko-ma-p...

a teraz sa zavrite vsetci doma a vykupte vsetko, nech je to hladomor...

hefo
6. mar 2020

@carimari Tak to určite. Už by ma len zaujímalo, čo tým čínski komunisti chcú dosiahnuť, keď uzavrú miliónové mestá, zavrú fabriky a len tak zo srandy si spôsobia mnohomiliardové škody (ak nie viac)...

angelinja
6. mar 2020

ti co si robia z toho srandu si budu robit dovtedy pokym sa to nebude dotykat ich...najlepsie sa ma neinforovany flegmaticky blazon. ti co si uz nieco zazili a prezili maju racionalne obavy.

carimari
Odpoveď bola odstránená
carimari
Odpoveď bola odstránená
carimari
Odpoveď bola odstránená
mikesatori
8. mar 2020

@panelacikova
Coronavirus - Vedomý Život I Nemajte Strach - Zostávajte s láskou a radosťou.
💚https://business.facebook.com/vedomaplaneta/vid...

mikesatori
Odpoveď bola odstránená
Strana
z12