icon

Čo je to coronavírus ?

nadaa1
26. jan 2020

Dobrý deň aké je to vážne zase niejaký vírus. Vie mi niekto z vás napísať čo je to vlaste ?? Ako je nakazlivý prenosom ??? Je liečiteľný ?? Chcela som isť do Paríža ale hlásia aj tam ten vírus a ja sa bojím že niečo schytáme už zase niečo. To je strašné ... Ďakujem

kittykat22
Odpoveď bola odstránená
angelinja
26. feb 2020

nemyslim si ze je vhodne sa hadat je pravda ze mysliet si ze neexistuju rovni a rovnejsi je naozaj naivne...taktize minule bol rozhvoor uz neivem kde ani s kym nejaky prof. ktory povedal ze stat nakupil nejaku komoru ci co v case tusim sars..ale tak mozte hadat pre koho je tato komora urcena???premier a prezident bolo vo v nejaom casopise na internete takze ano existuju rovni a rovnejsi..kazdy sa musi postarat o seba..neni sme v socializme veru ale trdom kapitalizme

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
kittykat22
Autor odpoveď zmazal
nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
kittykat22
Odpoveď bola odstránená
nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
kittykat22
Odpoveď bola odstránená
nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
kittykat22
Odpoveď bola odstránená
maciatkolulu
26. feb 2020

@nikolka1986 fuha, mierni hormón. Presne kvôli takýmto ako ty vznikne úplne zbytočná panika a to fakt nepomôže nikomu. Kľud a dychaj

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
angelinja
26. feb 2020

@kittykat22 okej nepolitikarcime ale tusim minule "saskarik" povedal ze vraj statne hmotne rezervy su nepotrebne a stoji to vela penazi...

angelinja
26. feb 2020

@kittykat22 okej lieky su neni ale co myslis ked bude malo lozok koho umiestnia teba /neivem teda ci patris medzi nas obycajnych/ alebo nejakého politika s rodinou?ako bolo uz spomenute...naozaj niekto by sa mohol prebudit.akoze ale naozaj bez urazky ale proste ludia su naivni

kittykat22
26. feb 2020

@angelinja coronavirus je problem pre starych ludi a onko pacientov - clovek ktory je zdravy by mal chorobu v pohode vyliecit bez nasledkov. Corona je ako chrika ,a bude klesat ked zacne teplo - co je za mesiac. Keby to tu aj prislo, tak preckame koniec - pretoze dorazi jar a bude lepsie. A ako pises politikov - kolko si myslis ze mame lozok na JIP a JIS? keby chcel kazdy lekar, politik, papalas miesto iba pre seba - tak nemame dost, nie este pre rodinu. Keby skutocne nastala epidemia, tak sme si vsetci rovni.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
kittykat22
Autor odpoveď zmazal
anjika44
26. feb 2020

V správach vraveli, že na Slovesnku ročne umrie na chripku osemsto ľudí...aj to je priliš, alebo sa mylim?

eva112014
27. feb 2020
eva112014
27. feb 2020

Taliansko - výsledky dnes.

carimari
Odpoveď bola odstránená
anjika44
1. mar 2020

Moje 4ročné dieťa pred chvíľou namaľovalo koronavírus....

lenuliatko84
1. mar 2020

Coronavirus je choroba ktora sa prejavuje ked ludia kupuju bezvýznamne potraviny na rok dopredu🤣

carimari
Odpoveď bola odstránená
anjika44
2. mar 2020

Aj ja sa dosť bojim, len aj cez vojnu museli ľudia existovať a to naozaj nevedeli, čo sa stane o minutu....

montemotherone
5. mar 2020

@carimari mladá, a ešte k tomu športovkyňa 😕https://www.hlavnespravy.sk/reprezentantka-iran...

hiro
5. mar 2020

@carimari "umieraju dlhodobo chori leziaci seniori v nemocniciach" - HN pisu: "Sezónna chrípka má pritom priemernú úmrtnosť okolo 0,1 percenta" WHO pise: "3.4% Mortality Rate estimate by the WHO as of March 3"
Takze tato chripka zabija/zabije cca 34x viac ludi ako normalna chripka. Ak u nas zomrie rocne na sezonnu cca 800 tak pri tejto ak sa jej podari infikovat rovnaky pocet ludi zomrie u nas tento rok cca 27 tisic ludi...

carimari
Odpoveď bola odstránená