Čo môže znamenať pocit bijúceho srdca počas dňa?
Čo znamená keď celý deň cítim ako mi bije srdce kto má Stým skusenosty
@lagunka0000 aj vám tak bolo
Ze si zivy,keby ti nebilo,to by bolo horsie.
@pompovadalibor áno, veľmi nepríjemná vec to je
@lagunka0000 veľmi nepríjemné toje nedá sa tak ani fugovať
@pompovadalibor mne sa stáva aj také že nemám búšenie a začne ma bolieť na hrudi, už som z toho zúfalá
@lagunka0000 aj mňa tak pichá a tlaki mám na hrudniku ja ani nemôžem spať ale tlak si meram mám tlakomer tep mám 81 tlak mám trošku nisky tak neviem prečo mi tak buši srdce
@pompovadalibor ak ja mám nízky tlak a tep okolo 60, a predsa tlak cítim na hrudi aj teraz sa mi to deje
@lagunka0000 aj mne tak je Len dúfam že sa nám nestane nič už som zúfalá stoho velmi
@pompovadalibor ani nehovor, ja dúfam že to robí "len" psychika
@lagunka0000 ja aj terás cítim búšenie srdca aj tlak zase nebudem spať
@pompovadalibor nemáš niečo na upokojenie? Alebo so daj magnézium, mne to celkom zaberie
@lagunka0000 mám lexarin ale nechcem také tabletky brať
@pompovadalibor tlak na hrudi moze byt aj neziaduci ucinok bisoprololu.
@pompovadalibor keď si dáš raz za mesiac nič by sa nemalo stať
@lubkovaandrejka áno čítala som to v pribalovom letáku, budem sa musieť opýtať dr
@lagunka0000 no,tak preto mozete mat vy dve tlak na hrudi. Mozno po zmene liekov za ine to uz bude OK
@lagunka0000 dala som si večer lexarin aspoň som spala 😀
@pompovadalibor aj ta to po ňom prešlo? Ak áno tak je to psychika
@lagunka0000 áno bolo mi trošku lepšie
@lagunka0000 môžem sa spýtať či si dávate normálne kávu keď máte tieš búšenie a tlak na hrudniku koľko razí si dávate kavu
@pompovadalibor nie, nemôžem kofeín v ničom, dávam si bezkofeinovu
@lagunka0000 ja si dám len ráno tieš sa bojím gvoli tomu piť kávu čo mám to búšenie
@pompovadalibor ja mám intoleranciu na kofeín, raz som to neodhadla a dala som si koláč s plnkou z kávy, bolo mi riadne zle a aj búšenie bolo
@lagunka0000 ja si kúpim tieš takú kávu lebo bojím sa takú kávu piť
@pompovadalibor určite si dajte vyšetriť aj štítnu žľazu, vtedy býva búšenie srdca, vysoký tep, v noci silné búšenie
@hellenb už mi robili nato visetrenie nemám štítnu žlazu mám v poriadku
Kavu nepit vobec ziadnu a busenie aj arytmiu moze sposobit nedostatok draslika - najlepsie uzivat rano na lacno a nejest aspon pol hodinu. A magnezium kupit vo forme bisglycinate, je najviac vstrebatelna forma, uzivat vecer pred spanim spolu s bkomplexom.
@pompovadalibor ak mas depresie a tym zvysene bitie stdca, tak vyhladaj aj psychiatra. Aj ja som tak casto mavam, hlavne v tych horsich stavoch. Spravna liecba mi pomaha aj na psychiku a aj busenie srdca mavam uz len sem ta. Mne tak strašne bilo, ked som bola zle na to, ked som mala psychicke ataky, depresie. Teraz uz je to ovela lepsie.
@luizina áno ja mám depresiu ja to cítim aj v spánku búšenie srdca beriem tabletky na tep stoho mám visoki tep beriem bisoprolo

@pompovadalibor aj ja