icon

ČO NA SUCHÉ PERY?

chantall_svk
23. apr 2020

Ahoj Žienky,
Prosím Vás o radu. Už mám hrooozne dlho problém s vysušenými perami, až sa mi šúpu, tvorí potom herpes (na ten mi celkom zaberá Zovirax). Čo sa týka pitného režimu, tam by nemal byť problém. Skúšala som už rôzne balzamy z drogérií, vajíčko od Oriflame, kokosový a olivový olej.....už neviem čo si dať, ešteže nosíme tie rúška 😉

Strana
z2
chantall_svk
autor
24. apr 2020

@hama_ba bo ten problém mám aj ja, akurát je alergická sezóna, nos mám plný a dýcham skôr ústami, to ma nenapadlo že aj to môže byť problém. Nuxe krém som kupovala Mamine, netušila som že aj na pery existuje. Musím prebádať viac ich stránku 😊

chantall_svk
autor
24. apr 2020

@babulka82 super nápad, už som čítala o peelingu na pery medom, skúsim si aj tým na tvár....

chantall_svk
autor
24. apr 2020

@arrram vyskúšam si aj ten kúpiť, zajtra plánujem ísť do Lekárne. Povedomý mi je ten názov.

chantall_svk
autor
24. apr 2020

@zuzubb007
@ovaaa mne akosi nezaberá vôbec, u nás ho dokonca dostať ešte aj vo Večierke ten starý klasický čo poznám ešte z detstva a vôbec. Pritom Kamarátkam zaberie.

kittykat22
24. apr 2020

@chantall_svk mne nezabralo labelo, uriage, aderma, guerlain, estee lauder, dior, orlane ani predrazena vazelina od La Prairie - ale bola som zufala. Mam hrozne suche popraskane pery a efekt na mna bud 0 alebo na 5 minut, a zase som bola kde predtym. Co som ja minula penazi na produkty na suche pery 🙈 No a nakoniec jedine co na mna funguje je od Elizabeth Arden / Eight Hour Cream Lip Protectant Stick. Neuveritelna vec. Ale len ten co je na obrazku, ostatne v krabickach a kelimkoch nefunguju. Mozem ti ho len odporucit - mam asi 6ty v poradi za tie roky.

chantall_svk
autor
24. apr 2020

@kittykat22 jeej ďakujem. Ja som už toho poskúšala. Kde ho kupuješ?

kittykat22
24. apr 2020

@chantall_svk notino alebo elnino - kde je lacnejsi. Pravda je, ze je to hrozna palka, a pokial mozem, tak usetrim. Kupujem ten bezfarebny. Su aj jemne tonovacie - ale tie som neskusala.

chantall_svk
autor
24. apr 2020

@kittykat22 z elnino objednávam sem-tam, idem si ho hneď pozrieť 😊

kajka951
24. apr 2020

@chantall_svk áno. Nás so sestrou mamina odchovala celé detstvo len na tom, mali sme neustále suchú kožu na tvári a perách. Je zdravotníčka, dala nám toto a bolo po starostiach. Dnes to dávam svojej dcére..

zaba21
25. apr 2020

@chantall_svk
Mala som v minulosti problém so suchými perami, až mi praskala pera do krvi. Zubár si to všimol pri preventívke a odporučil mi :
- natierať obyčajnou vazelinou, žiadne pomády, rúže
- dostatočný pitný režim
- doplniť vitamíny
Časom sa mi to upravilo.
-

sim_simonka
25. apr 2020

Ahoj. Mne pomohla obyčajná vazelina, na noc som natrela hrubú vrstvu a ráno som mala pery ešte vláčne. Cez deň som natierala hneď ako som mala pocit suchých pier. Po pár dňoch som cítila veľký rozdiel. Tiež som si ešte večer spravila Perling/masáž s medom. Umývala len čistou vodou, teda žiadne odlicovacie vody/mlieka...

chantall_svk
autor
29. apr 2020

@kajka951 stará klasika, to by ma ani nenapadlo.

chantall_svk
autor
29. apr 2020

@zaba21,
@sim_simonka a pritom vazelínu mám doma, používala som ju po tetovaní a vôbec ma nenapadlo ju dať na pery. Moooc ďakujem 😊

Strana
z2