icon

Čo najlepšie pomáha na psoriázu?

monika77kol
Včera o 19:33

Ahojte,prosím Vás co vám najviac pomáha na psoriazu?.
Najlepšie ako sa jej zbaviť.
Ďakujem

anonym_db5062
Včera o 19:34

@monika77kol ak sa dá, daj si popichať injekcie metotrexátu, väčšinou zmizne navždy

nikha2809
Včera o 19:39

Enstilar

bomba36
Včera o 19:52

Najlepšie je nájsť si dobrého lekára ktorý ti nastaví liečbu. Navždy sa jej nezbavíš, je to autoimunitné ochorenie. Vieš ju liečiť, nie vyliečiť.

bomba36
Včera o 19:52
@anonym_db5062

@monika77kol ak sa dá, daj si popichať injekcie metotrexátu, väčšinou zmizne navždy

@anonym_db5062 toto je riadna blbosť.

anonym_db5062
Včera o 20:07
@bomba36

@anonym_db5062 toto je riadna blbosť.

@bomba36 myslíš? Môjmu otcovi zmizla raz a navždy a to mal vo vlasoch fakt že brutálne ložiská

anonym_d75ae0
Včera o 20:23

@monika77kol SMRDÁKY kúpele a voda ich.

axve
Včera o 20:35

Mne velmi pomohol tento krem, a to som skusal vsetko mozne za tridsat rokov.
https://www.franklpharma.sk/

no1990
Včera o 20:36

U nás v rodine psoriazu spustil u každého nadmerný stres v strednom veku. Každému pomáha niečo úplne iné. Proste nenájdeš dvoch ľudí s rovnako nastavenou liečbou. Ale gro je eliminovať stres

katrin21
Včera o 20:40

@monika77kol bioharmonia.sk
Uplne vazne. Jedine u nich..

anonym_9431e6
Včera o 21:12

@monika77kol tomesa

anonym_f0847b
Včera o 21:32

@monika77kol protizápalová strava

bomba36
Dnes o 04:00
@anonym_db5062

@bomba36 myslíš? Môjmu otcovi zmizla raz a navždy a to mal vo vlasoch fakt že brutálne ložiská

@anonym_db5062 to neznamená že to pomôže aj niekomu inému, keď nevieš akú má formu, zdravotný stav atď. Mne zasa narobil viac škody ako úžitku. Nie si lekár, ani nemáš vlastnú skúsenosť, tak neraď blbosti.

nikha2809
Dnes o 04:02
@axve

Mne velmi pomohol tento krem, a to som skusal vsetko mozne za tridsat rokov.
https://www.franklpharma.sk/

@axve toto aj mne roky pomáhalo, ale musela som používať celu sadu, nielen krem, len uz po pár rokoch absolútne nic...ako asi všetko co som skúšala, najprv zabralo, potom uz nie

momusik
Dnes o 05:24

Biologicka liecba, znamy mal 2 inj., vsetko z neho zmizlo a to bol v brutalno stave

anonym_db5062
Dnes o 05:44
@bomba36

@anonym_db5062 to neznamená že to pomôže aj niekomu inému, keď nevieš akú má formu, zdravotný stav atď. Mne zasa narobil viac škody ako úžitku. Nie si lekár, ani nemáš vlastnú skúsenosť, tak neraď blbosti.

@bomba36 prečo by to boli blbosti? Lebo ty si povedala? Ja iba píšem, čo viem, že pomáha a nechcú to dávať každému! To je síce nemilé, že akurát tebe to nepomohlo, no ja by som bola rada, keby mi ho pichli, ale moja doktorka povedala, že ja to nemám také zlé a nedala mi ho.
B

anonym_db5062
Dnes o 05:47

@monika77kol ešte ma napadlo skús CBD kvapky, fakt tlmia zápal, odkedy ich užívam na spanie, tak nemám každú jar a jeseň oblepené prsty leukoplastom 👍