icon

Čo pomáha na bolesť hlavy po cisárskom?

5. apr 2024

Ahojte dievčatá. Som po cisárskom dva týždne. V poslednej dobe cca 4,5 dní má každý deň bolí hlava , mali ste to ? Sú to hormóny či čo ?

juliacenc
•
5. apr 2024

Mozu byt. Alebo aj unava, vycerpanie, ak malo chodis von, dehydratacia

trgypadl
•
5. apr 2024

Ahoj,nemala si spinal?

autor
•
5. apr 2024

@trgypadl ahoj áno mala, keď som ležala v nemocnici bola som zrejme nadopovana tam som bolestí nemala e od kedy som doma to je skoro každodenná bolesť

trgypadl
•
5. apr 2024

Po spinály byvaju casto bolesti hlavy,aj si nieco davas od bolesti?dolezity je aj dostatok tekutin, pripadne kofein

autor
•
5. apr 2024

@trgypadl áno pijem veľa vody,kavu si dávam jednu za deň. Nechcem veľmi tabletky lebo to odsavam mliecko ale vcera som si už musela dať tabletku

trgypadl
•
5. apr 2024

Ked tak vyskusaj este jednu kavu navyse, lieky s paracetamolom mozes uzivat,keby bolo velmi zle obcas si mozes dat aj migrenal aj ked dojcis

katka5161
•
5. apr 2024

Chod na neurologiu

jamidea
•
5. apr 2024

Sice pred mnoho rokmi, kolegyna cisarskym rodila 2jicky. Potom strasna bolest hlavy a povedali jej, ze ved sa nemala 2hodiny vobec hybat, lebo bola znecitlivena...no ale neviem cim a to muselo odozniet. Len jej to zabudli povedat, ze nehyb sa.

tahomi
•
5. apr 2024

2 tyzdne po cisarskom spinal s bolestami hlavy nema nic spolocne. Postpunkcne bolesti sa objavuju do 24h, su typicke viazane na polohu a take “ine”.
Skor unava, krcna chrbtica, dehydratacia atd. Som anesteziolog.

autor
•
5. apr 2024

@tahomi ďakujem pekne za odpoveď. Na masáž krčnej môžem ísť asi nie ? Nemá to nič spoločné s cisárskym

katulienkax
•
5. apr 2024

@trgypadl lieky s paracetamolom su na bolesti hlavy na houby, skoro vobec nepomahaju, aspon nie na vacsinu boleti

trgypadl
•
5. apr 2024

@katulienkax houby nehouby aspon nejaka pomoc,ked pani dojci a nechce moc uzivat lieky