icon

Čo pomáha na ťažobu žalúdka po jedle?

Dnes o 15:32

Ahojte.

Prosim, co si zvyknete davat ako taky liek prvej volby (volnopredajny), ak nieco zjete a zostane vam po jedle tazko od zaludka? Samozrejme, jedlo nebolo pokazene. Ide vyslovene len o tazobu na zaludku a grganie.

vikusjk
Dnes o 15:33

@anonym_autor Gastroval

beckinka
Dnes o 15:37

Pancreolan forte

done
Dnes o 15:43

čierne uhlie

autor
Dnes o 15:51
@vikusjk

@anonym_autor Gastroval

@vikusjk prosim a mas osobnu skusenost? Ulavi sa ti do niekolko minut alebo je to skor prevencia pri opakovanych tazkostiach?

dalyn
Dnes o 15:54

Jednoznacne Coca- Colu 👍

anonym_c2e405
Dnes o 15:59

kvapky od žalúdka

anonym_b45bdc
Dnes o 16:01

Ja extra silnu mentolovu zuvacku, do 2-3 minut pokoj

simona92101
Dnes o 16:04

@anonym_autor Fatru so striebornou etiketou.a ked je velmi zle,tak Algifen kvapky

martulka48
Dnes o 16:05

pol ČL sóda bicarbony do cca 1 dcl vody

anonym_a800ec
Dnes o 16:08

@anonym_autor s väčším jedlom si daj trochu kvasenej kapusty, alebo kefír... niečo fermentované podporí trávenie, biely jogurt so živými kultúrami na olovrant...

anonym_9823b9
Dnes o 16:11

Repík čaj

simca06022011
Dnes o 16:15

Zaludocne kvapky. Nejaky zalud.caj/mineralka a proste nejest, nech vytravi... ak ti byva pravidelne tazko po jedle, tak odsledovat z coho a vynechat to, alebo skusit s jedlom pancreolan a pod. Ak nepomoze, mozno treba gastro vysetrenie.

anonym_9823b9
Dnes o 16:18

Menšie porcie a pohyb/ prechádzka po jedle

mullerova46
Dnes o 16:18

@anonym_autor bystrinka 🙂

vikusjk
Dnes o 17:05
@anonym_autor

@vikusjk prosim a mas osobnu skusenost? Ulavi sa ti do niekolko minut alebo je to skor prevencia pri opakovanych tazkostiach?

@anonym_autor ano, osobne ho beriem, ked mi je tazko (napriklad sa prejem, alebo nieco nahadzem do seba v rychlosti a nesadne mi to atd). Ulava... uf tazko povedat, nestopovala som to nikdy, ale zatial klopem, vzdy pomohol a po nejakom case som sa uz citila dobre. Mne to raz odporucil lekarnik a odvtedy to mam vzdy doma, pre pripad potreby

bielasovicka
Dnes o 17:26

Pancreolan

baboobchod
Dnes o 17:28

Mne tabletka Tamsus

anonym_7d0903
Dnes o 19:53

@anonym_autor Prazdroj alebo Becherovka 🤩👌

zorienka28
Dnes o 19:57

@anonym_autor Mne pomaha silny caj z cerstvej maty a zazvoru