icon

Koľko dní trvá zotavenie po pokazenom žalúdku?

11. apr 2026

Kolko dni vám bolo zle/tazko po pokazenom žalúdku?

Mne od štvrtka večera je zle, ako kameň, ťažba, grganie časté. Štvrtok na olovrant som jedla naposledy nejakú proteínov bábovku a odvtedy nič.
Pancreolan, espumisan, žalúdočný caj.

anonym_607b8c
11. apr 2026

@anonym_autor ja ked som pregrcala celu noc, tak asi 2-3dni este som mala tazobu na zaludku.

ivik4
11. apr 2026

Aj tyzden

autor
11. apr 2026
@anonym_607b8c

@anonym_autor ja ked som pregrcala celu noc, tak asi 2-3dni este som mala tazobu na zaludku.

@anonym_607b8c ja nezvraciam ani nehnackujem. Skôr naopak. Ach boze. Uz na mňa z IG vyskočil príspevok, ze chalan prišiel s obyčajnou ťažobou na žalúdku lebo vegetarián a zjedol kačku a vykľul sa z toho infarkt akútny. Lenze to bola len dobrá vôľa doktora, ze natočil EKG.

autor
11. apr 2026
@ivik4

Aj tyzden

@ivik4 och. A ako si potom začala znova jest, prosim?

anonym_607b8c
11. apr 2026

ano, aj infarkt sa moze prejavovať tazobou na zaludku. Ale myslim, ze by si mala aj ine priznaky, nez to. Napr vyssi tlak, ci bolest v ramene, tlak na hrudi....Ak mas pochybnosti, chod k doktorovi

anonym_7dfb5a
11. apr 2026

Tento problém som mala v pondelok večer. Bolesť žalúdka bola taká výrazná, že som mala pocit že je opuchnutý. Nespala som celú noc. Popritom pocit na vracanie a bolesti hlavy Dokonca aj zimnica a potom krátkodobé horúčky do 38.
Myslela som že je to niečo inf - ako brušná chrípka, tento problém mala dcéra v sobotu - u nej aj s vracaním.
Preležala som nasledujúci deň, k lekárovi som nešla. Jesť som pomalinky začala až v stredu. Odvtedy OK.

anonym_24485a
11. apr 2026

Teraz ma toto aj muz,ale ten ked chodi nic ho neboli,ked si sadne tak hned ho zacne zaludok bolet,stale grga a uz to ma od stredy v noci mu to zacalo.A stale ho to boli.

anonym_24485a
11. apr 2026

No ja sedim s muzom na pohotovosti,teda od tial ho poslali na chirurgiu,robili rengen,teraz ide na sono zaludka.Jaj,ale aspon bude riadne vysetreny.

tundra
11. apr 2026

@anonym_autor kup si ananas v konzerve,najskôr si daj, len trochu stavy a nasledne, po kusku duziny.
Ucinky si vygoogli.Pouzivame ho roky,vzdy pomohol.Skore uzdravenie.

autor
11. apr 2026
@anonym_24485a

No ja sedim s muzom na pohotovosti,teda od tial ho poslali na chirurgiu,robili rengen,teraz ide na sono zaludka.Jaj,ale aspon bude riadne vysetreny.

@anonym_24485a ako ste dopadli?

autor
11. apr 2026
@anonym_24485a

anonym_24485a
11. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor no,na nieco to bolo dobre,lebo vieme,ze vsetko ma ok,aj rengen aj krv aj sono je ok,takze vredy to nie su.Tak,ze v pondelok na chirurgiu,normalnu.Dietu ma drzat,co drzi od stredy uz a nic mu nedali,nic mu neodporucili.
Tak sme teda aspon do lekarne zbehli a kupil si kvapky aj tablety od bolesti zaludka,na uvolnenie.
Ako na 1 strane som rada,ze vsetko ma ok,ale ze ani nic od bolesti mu nepredpisali,nic mu nedali.Tak takto sme dopadli,zaludok ho stale boli.

autor
11. apr 2026
@anonym_24485a

@anonym_autor no,na nieco to bolo dobre,lebo vieme,ze vsetko ma ok,aj rengen aj krv aj sono je ok,takze vredy to nie su.Tak,ze v pondelok na chirurgiu,normalnu.Dietu ma drzat,co drzi od stredy uz a nic mu nedali,nic mu neodporucili.
Tak sme teda aspon do lekarne zbehli a kupil si kvapky aj tablety od bolesti zaludka,na uvolnenie.
Ako na 1 strane som rada,ze vsetko ma ok,ale ze ani nic od bolesti mu nepredpisali,nic mu nedali.Tak takto sme dopadli,zaludok ho stale boli.

@anonym_24485a a sono spravili bez problémov ci ste sa museli doprosovat?
A čo teda na chirurgii akože v pondelok? Ved tu mu všetko spravili, asi aj brucho prehmatali.
Kolko hodín ste tam boli?
Mne už je od žalúdka lepšie, ale pichá ma vpravo dole, co môže byt slepé črevo.

anonym_24485a
11. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_24485a a sono spravili bez problémov ci ste sa museli doprosovat?
A čo teda na chirurgii akože v pondelok? Ved tu mu všetko spravili, asi aj brucho prehmatali.
Kolko hodín ste tam boli?
Mne už je od žalúdka lepšie, ale pichá ma vpravo dole, co môže byt slepé črevo.

@anonym_autor nie,hned ho poslali na rengen aj na sono,to bolo hned vedla rengenu,vsetko ma ok,cakali sme potom na vysledky z krvi uz len,tam ma tiez vsetko ok.Ale stale trpi bolestou,uvidime zajtra.A to ma ist zajtra na nadcas,no neviem ako bude robit,ked tam hlavne sedi.

autor
12. apr 2026
@anonym_24485a

@anonym_autor nie,hned ho poslali na rengen aj na sono,to bolo hned vedla rengenu,vsetko ma ok,cakali sme potom na vysledky z krvi uz len,tam ma tiez vsetko ok.Ale stale trpi bolestou,uvidime zajtra.A to ma ist zajtra na nadcas,no neviem ako bude robit,ked tam hlavne sedi.

@anonym_24485a no ako sa ma dnes? Dufam, ze lepsie.

anonym_24485a
12. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_24485a no ako sa ma dnes? Dufam, ze lepsie.

@anonym_autor uz je v robote,je to o co si lepsie ako vcera,nasla som konecne algifen kvapky od bolesti,tak tie mu trochu zaberaju.Nezatazuju zaludok.

autor
12. apr 2026
@anonym_24485a

@anonym_autor uz je v robote,je to o co si lepsie ako vcera,nasla som konecne algifen kvapky od bolesti,tak tie mu trochu zaberaju.Nezatazuju zaludok.

@anonym_24485a ach .. Drzte sa. Snad to je len nejaká diétna chyba.

anonym_24485a
12. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_24485a ach .. Drzte sa. Snad to je len nejaká diétna chyba.

@anonym_autor no skor si myslime pokazene ryby s tesca,lebo tie jedol predtym,potom uz len slepaciu polievku a ta mu chutila ale uz mu to zacalo.