Čo robiť, ak preventívna prehliadka neodhaľila problémy?
Dobry den,
ma niekto skusenost alebo co robit ked zakladna preventivna prehliadka dopadne dobre ale mam stale bolesti hlavy, unavu, zle videnie.. neciem co robit.
dakujem za rady
Skusila si riesit to videnie s ocnym? Z oci mozes mat aj bolesti hlavy a z dlhodobych bolesti hlavy aj unavu
Skusila si riesit to videnie s ocnym? Z oci mozes mat aj bolesti hlavy a z dlhodobych bolesti hlavy aj unavu
@anonym_007dd6 ocne vysetrenie bolo ok. ct hlavy tiez...
@marta263 no tak treba isť na neurologiu, zakladna preventivka, tam sa nič nedozvieš, čo na to doktor, pytaj si vymenny listok
@marta263 koľko máš rokov, popíš bližšie únavu -kedy/ako, čo znamená zlé videnie -kedy/ako
@marta263 no tak treba isť na neurologiu, zakladna preventivka, tam sa nič nedozvieš, čo na to doktor, pytaj si vymenny listok
@anonym_0bdb0b pise nizsie neurologia, ocne, CT hlavy vsetko bolo ok
@anonym_007dd6 ocne vysetrenie bolo ok. ct hlavy tiez...
@marta263 ja som to mala podobne, doktor ma poslal na interné, kde robí podľa príznakov rôzne iné testy z krvi, ktoré oni nerobia, vyšiel mi veľmi nízky vitamín D a od neurológa som dostala vysoké dávky magnézia na bolesti hlavy.
Ja by som vypla mobil
Mas rozhadzany cirk.rytmus, ak je vsetko negativne skus toto
Preventívka dobre, očné dobre, CT hlavy dobre, neurológia dobre... Tak by som skúsila psychologičku alebo psychiatričku.

@marta263 pýtala by som sa na neurologiu.