Čo robiť, keď 6 dní nemáte stolicu?
Ahojte,
Mam taky problém, už 6 dní som bola na veľkej. Ani probiotika, ani duphalac ani kamilky ani nic.
Co mam robit?
Viem že to nie je zdrave ale jednorazovo by to mohlo pomôcť. Mne vždy zaberie káva a cigareta. Toto zaberalo aj už vtedy keď ani čipky nezabrali a mala som s týmto problém. Ja som kedysi fajčila potom som prestala nefajcila som 3 roky ale už som bola tak zúfalá, brucho nafúknuté ako v 8 mesiaci, nedalo sa mi už ani chodiť. Toto pomohlo
@gabika0825 tak ja som nikdy nefajčila (okrem toho čo ma matka v bruchu zadymila).. ale tiež aj babke to pomáha. Ďakujem moc
Pozri, ja som abstinujúci fajčiar a to že som si zapálila jednu cigaretu s kávou nič nezmenilo. Pokial si nikdy nefajcila tak ti to pravdepodobne ani nebude chutiť, nemusíš vyfajčil celu cigaretu, 2-3 x potiahnuť, zapiť kávou (odporúčam aj s mliekom) a do 10 minút budeš bežať na wc.
Lactulosa je určite lepšie než gutalax. Ja kŕče pri lactulose nemám, možno minimálne. Čipky mne nikdy nepomohli mala som len veľké kŕče ako aj z gutalaxu.
@zara1996 mozem sa spitat po kolkych dnoch ste isli na wcko
Z Laxygalu nie sú také kŕče.
Moja kamarátka zje ráno sušené slivky s jogurtom, zapije to vlažnou vodou a ide z nej všetko do pár minút jedna radosť.