icon

Čo robiť, keď voľne dostupné lieky na hnačku nezaberajú?

22. jún 2026

Co proti hnacke ked volnodostupne lieky ako enditril a lopacut nezaberaju? Mam vodnatu hnacku uz 5 den a nic nezabera. Vracanie ani teplota nie je.

dvadsatosem
22. jún 2026

cierne uhlie ?

amonet
22. jún 2026

imodium je na neinfekcnu hnačku a cierne uhlie zabere vzdy

kacena4
22. jún 2026

okrem liekov si nasad dietu a ak to neprejde odpruca sa ist k dr

anonym_a7a325
22. jún 2026

čierne uhlie, diéta ryža s mrkvou

janinah
22. jún 2026

Imodium a len suchare a cierny čaj,horučka nie je?

ivana11155
22. jún 2026

@anonym_autor ked to uz je tak dlho isla by som k doktorke, moze ist o nejake ochorenie creva, nemusi to byt vzdy hnackova viroza

autor
22. jún 2026
@janinah

Imodium a len suchare a cierny čaj,horučka nie je?

@janinah nie je

katkaseiner
22. jún 2026

odporucam Reasec - ten dokonca ucinkoval aj dcere ked ju to chytilo na ceste z Egypta. Mala som sice Antinal ale volala som detskemu lekarovi a vysvetlila situaciu. Odvtedy ho mame doma vzdy, uz po 2-3 pol tabletkach ucinkuje a dalej sa neberie

vevesh
22. jún 2026

Lekar, lekar a este raz lekar. Niektore choroby a stavy su zivotu ohrozujuce. Na 5 den to uz treba riesit odborne- vedia pichnut infuzky a vitaminy, popripade lieky, ak to je bakterialneho povodu.

anonym_8881d8
22. jún 2026

Teraz nedávno sme to riešili v rodine a zabrala jedine smecta, čierne uhlie, dieta. Ostatné ako imodium, endiex, reasec ci ako sa to pise vobec

sovica
22. jún 2026

Mne zatiaľ vždy zabrala Smecta. Držíš diétu? Koľkokrát za deň musíš ísť na WC? Preženie ťa aj po pohári vody alebo len keď niečo zješ? Bolesti brucha máš tiež? Asi by bolo vhodné ísť k lekárovi.

zuzacka16
23. jún 2026

neviem, ale teda ja keby mám hnačku a dodržiavam diétu plus beriem lieky proti hnačke a po 5tich dňoch mi nie je lepšie, už by som dávno sedela u dr a nevypisovala tu na koníkovi..

minesasubu
23. jún 2026

tasectan zaberie
vždy ho dávam synovi a do 2 dni je fit