Čo robiť pri častých herpesoch nad perou?
Ahojte ma stym niekto tiež Problem? Som momentane tehotna pred asi 3 tyzdnami som mala herpes a teraz sa mi robi dalsi ale na druhe strane 🥺
Terézia company má doplnok vhodný aj pre tehotné. Hliva s rakytníkom Ti posilní imunitu. V lekárni sa dajú kúpiť aj prírodné náplaste na herpes, tušim je v nich tea tree. Telo nezvláda tehotenskú záťaž a preto tie časté herpesy.
Riboflavín. Alebo B komplex.
@loliki b komplex som teraz brala 2 mesiace aj tak to mam zaseeee
@anketkarka diky
@taktotedanie no veru
@anketkarka a nemozu byt herpesy aj z jedla???
Uz ked ho raz mas, mas to v sebe. Cize pri znizenej imunite, strese, zatazi, chorobe sa ti to proste vyhodi..dopuj sa vitaminmi a zlepsuj imunitu. Bcomplex je na to fajn, spytaj sa v lekarni, co na to by si mohla.
Je to oslabená imunita... tehotenstvo tomu ešte dáva zabrať...určite treba posilniť imunitu a mám ešte taký malý trik. Už mi viackrát zabral. Vždy keď zacina v okolí pery to nepríjemné svrbenie-este pred vysevom, treba trocha navlhčit vodou to miesto a kuchynskou soľou jemne drhnut. Buď mi na druhý deň herpes nevyšiel alebo vyšiel ale len malinký...
V tehotenstve je oslabena imunita, ja som mala herpes urcite 5-6krat. Nie je to nebezpecne.
@victoriab oki diky
@nikoletka_h ďakujem! Toto urcite skúsim
@marianarem ale dost neprijemneeeeee
Pozri si, koľko bolo v B komplexe Riboflavínu. Vyskúšaj čistý Riboflavín B2.
@loliki Oki dakujem vyskusam
Nie je herpes ako herpes. Napriklad ja som s tym bojovala v puberte a na VS. Ako prevencia mi zaberalo jedine to, ze som kazdy vecer davala na odlicovaci tampon tatovu domacu palenku a poriadne dezinfikovala pery. Potom sa to ustalilo. A asi po 20 rokoch som mala zase herpes. A isla do lekarne, kde mi dali svoju namiešanu vodicku a čuduj sa svete, tiez tam bol nejaky lieh, lebo to smrdelo ako alkohol. Tak som sa smiala, ze aha, tak som to asi nerobila zle pred rokmi.
@betulinka1 No moje herpesy su velke hnusne strasne palia vsrbia mne nato pomahaju naplaste z DM alebo lekarne ten Alkohol som este nikdy neskusala ziaden doma nemam 😁

Bohuzial teraz ta liecit nikto nebude
Vydrzat