icon

Čo robiť pri častých herpesoch nad perou?

27. jan 2025

Ahojte ma stym niekto tiež Problem? Som momentane tehotna pred asi 3 tyzdnami som mala herpes a teraz sa mi robi dalsi ale na druhe strane 🥺

taktotedanie
27. jan 2025

Bohuzial teraz ta liecit nikto nebude
Vydrzat

anketkarka
27. jan 2025

Terézia company má doplnok vhodný aj pre tehotné. Hliva s rakytníkom Ti posilní imunitu. V lekárni sa dajú kúpiť aj prírodné náplaste na herpes, tušim je v nich tea tree. Telo nezvláda tehotenskú záťaž a preto tie časté herpesy.

loliki
27. jan 2025

Riboflavín. Alebo B komplex.

autor
27. jan 2025

@loliki b komplex som teraz brala 2 mesiace aj tak to mam zaseeee

autor
27. jan 2025
autor
27. jan 2025

@taktotedanie no veru

autor
27. jan 2025

@anketkarka a nemozu byt herpesy aj z jedla???

victoriab
27. jan 2025

Uz ked ho raz mas, mas to v sebe. Cize pri znizenej imunite, strese, zatazi, chorobe sa ti to proste vyhodi..dopuj sa vitaminmi a zlepsuj imunitu. Bcomplex je na to fajn, spytaj sa v lekarni, co na to by si mohla.

nikoletka_h
27. jan 2025

Je to oslabená imunita... tehotenstvo tomu ešte dáva zabrať...určite treba posilniť imunitu a mám ešte taký malý trik. Už mi viackrát zabral. Vždy keď zacina v okolí pery to nepríjemné svrbenie-este pred vysevom, treba trocha navlhčit vodou to miesto a kuchynskou soľou jemne drhnut. Buď mi na druhý deň herpes nevyšiel alebo vyšiel ale len malinký...

marianarem
27. jan 2025

V tehotenstve je oslabena imunita, ja som mala herpes urcite 5-6krat. Nie je to nebezpecne.

autor
27. jan 2025

@victoriab oki diky

autor
27. jan 2025

@nikoletka_h ďakujem! Toto urcite skúsim

autor
27. jan 2025

@marianarem ale dost neprijemneeeeee

loliki
28. jan 2025

Pozri si, koľko bolo v B komplexe Riboflavínu. Vyskúšaj čistý Riboflavín B2.

autor
28. jan 2025

@loliki Oki dakujem vyskusam

betulinka1
28. jan 2025

Nie je herpes ako herpes. Napriklad ja som s tym bojovala v puberte a na VS. Ako prevencia mi zaberalo jedine to, ze som kazdy vecer davala na odlicovaci tampon tatovu domacu palenku a poriadne dezinfikovala pery. Potom sa to ustalilo. A asi po 20 rokoch som mala zase herpes. A isla do lekarne, kde mi dali svoju namiešanu vodicku a čuduj sa svete, tiez tam bol nejaky lieh, lebo to smrdelo ako alkohol. Tak som sa smiala, ze aha, tak som to asi nerobila zle pred rokmi.

autor
29. jan 2025

@betulinka1 No moje herpesy su velke hnusne strasne palia vsrbia mne nato pomahaju naplaste z DM alebo lekarne ten Alkohol som este nikdy neskusala ziaden doma nemam 😁