Čo robiť pri podozrení na glaukóm?
presne preto tam mas podozrenie na glaukom aby jej vysetrenia preplatili najma to oct lebo nemala realny dovod ti ho ani robit v podstate
prevencia na oci aa nerobi a nepreplaca resp min OCT v nej nie je
Diagnoza je dovod na vysetrenie a z toho sa robi zaver ten je podstatny 🙂 . S podozrenim na diagnozu ides na vysetrenie a v zavere je vysledok vysetrenia .
Ak si nie spokojná tak chod do súkromného očného centra. Tam zaplať a nič nevrav a čo TI povie lekárka a budeš vedieť na čom si.
je len podozrenie...nie ešte v skutočnosti.
o ten rok keď prídeš tak už ten glaukom tam môže byť... môže - ale nemusí.
Ahoj nalez nenasvedcuje ani pre glaukom ani na podozrenie, je to diagnoza na ktoru doktorka bodovala vysetrenie pre poistovnu a diagnoza sa zgenerovala aj do spravy
Pracujem na ocnej ambulancii absolutne sa uz nemusis tym zaoberat vsetko mas v norme , lekar ta vysetril poriadne mozes byt pokojna
@deti95060810 z takeho nalezu viac nepravdepodobne aby niekedy tak bol glaukom
@alickapusinka nechápem doktorka bola uzastna a povedala ,že je všetko okej .
Len keď som prišla domou som pozrela spravu a videla to tam napísané.
@taktotedanie hej chápem len sa nechce uspokojiť s tým že čo ma. Tak nech ide k druhému ak tej neverí. Ja si myslím že asi potrebuje len uistenie.
pozri je aj iná voľba lekára ak sa bojíš že niečo TI zatajila čo pochybujem tak sa potrebuješ uistiť.
@taktotedanie Dobrý deň, prosím, vedeli by ste mi povedať, či z danej správy je už jasný nález alebo sa jedná len o podozrenie? Ďakujem
@taktotedanie ďakujem za odpoveď. Nerozumel som halvne pojmu rarefikovana sietnica, či to má niečo spoločné s redukciou alebo ubudanim. Prajem pekný víkend
@ichisach ´mozaikovitá- normalny nalez u pacientov s kratkozrakostou ktoru vy mate
Skor by som odporucala okuliare do dialky

Nezamyslaj sa. Je to kód diagnózy, aby bolo vysetrenie preplatené poisťovňou. Ak je to ok, je to ok.