icon

Čo robiť pri roztrhnutom krížnom väze?

petko127372929
15. máj 2024

Ahojte chcel by som ist na kontrolu s nohou po 2 rokoch mam krziny kolenny vaz roztrhnuty a citim ho iba ked ho namaham co mam robit co mi asi povie doktor ja chcrm ist na operaciu z hladiska aby ma nic netrapilo som byvali sportovec co mam robit rodicia ma husta aby som nato nesiel mam 19 rokov co mam robit ja uz neviem

sissy27
•
16. máj 2024

@petko127372929 joj nic v zlom, ale to ma tak pobavilo, ze 19 rokov a uz byvaly sportovec 🤣 zivot este ani nezacal a uz byvaly 🙄 a pritom stacia rehabilitacie a mozes si veselo sportovat dalej, tak ako hocikto iny bez kriznych vazov v kolene. A ano, mam to rovnako, sportujem normalne, operaciu mi dr neodporucal - z jeho osobnej skusenosti, tiez ma roztrhnute krizne vazy na oboch kolenach, aj si to dal zoperovat a roztrhol aj tie 😃 sportuje veselo dalej aj on, bez bolesti, bez problemov. A to teda mame obaja podstatne viac ako 19r. A poznam viac takych ludi.

zuzana9393
•
16. máj 2024

Ja som bola keď som mala 15. Jedno koleno mi spravili ok a dodnes je to bez problémov. Lenže problém som mala aj s druhým kolenom, tiež mi ho spravili a s tým som mala ďalších 10 rokov problémy.... Ďalšie operácie atď. Takže asi ako sa podarí operácia

brona235
•
16. máj 2024

@petko127372929 s roztrhnutym vazom sa da zit. Aj sportovat. Ked budes mat spevnene stehenne a kolenne svaly, ziedne problemy robit nebude. Ja ho mam roztrhnuty uz 5 rokov a stale cvicim bez problemov. Poznam xy ludi s touto diagnozou. Jeden hrava pravidelne hokej, dalsi zavodne stolny tenis, dalsi klasicky tenis... 🤷‍♀️

petko127372929
autor
•
16. máj 2024

@brona235 ved jasne ale co ak ma proste omyna to koleno v urcitych pripadoch az boli

brona235
•
16. máj 2024

@petko127372929 rehabilitacie a spevnovat svaly. 🤷‍♀️