Čo robiť pri tenkej stolici?
Dobrý deň
Včera večer a dnes ráno som mala tenku stolicu. Nemám žiadne ťažkosti ani bolesti. Máte s týmto skúsenosti? Ak áno ku akému lekárovi ste išli? Išli ste najprv k obvodnej ? Alebo mám zatiaľ niečo doma vyskúšať? Žiadnu krv som v stolici nevidela ani na papieri. Čítala som, že môže byt aj hlien ale úprimne žiadny hlien som si nevšimla
Nechces radsej zavolat obvodnej a poradit sa s nou teda? Za mna dve tenke stolice po sebe nie su dovod navsetvy lekara, ale mozno on bude mat iny nazor a rovno ti poradi aj co robit alebo kam ist. Nemas hemoroidy? Ine problemy s travenim?
@anavixy mám to prvýkrát tak som chcela vedieť váš názor či mám len zatiaľ zmeniť stravu alwbo to môže byt niečo vážne. Ďakujem
Ja teda netusim, co je tenka stolica (riedka?), ale ak sa nieco take vyskytlo raz, resp. 2x a nemas ziadne ine problemy, tak to asi nie je dovod na lekara.
Ľudia stále nevedia aká a aká častá má byť...treba si o tom naštudovať
Ty nemáš problém, nestresuj
@marcellka32 ďakujem. No mám pravidelnú pekne normálne dvakrát za deň vždy ráno po raňajkách… len ma prekvapil tvar… ďakujem
@marcellka32 tenka (uzka) stolica moze vznikat z roznych pricin, nie vzdy to znamena nador v hrubom creve veru, ale vidis, ludia stresuju. Na druhu stranu niekedy prave takyto clek si zachrani zivot alebo tazsie operacie, lebo si dokaze zavcas vsimnut, ze nieco nie je v poriadku. Kazdopadne autorka nenapisala ziadne ine tazkosti, ktore by mali nahanat obavy, cim s tebou tiez suhlasim 🙂
@egonsk tak je fakt, že stolica nám ukazuje naše zdravie, preto sa treba na wc otočiť 🙂
Je aj názorný obrazok ako má zdravá či nezdravá vyzerať, ale to nech si každý nájde na Google sám, nebudem pridávať obrázok 🙂
Ja som mala tenku stolicu skoro 2 roky, tiez ma to trapilo a nevedela som preco, potom sa pridalo aj zvracanie a bolesti zaludka a pred mesiacom mi spravili testy tak mi vyslo ze mam histaminovu intoleranciu, zacala som jest bezlepkove pecivo najlepsie z ryzovej muky a viac listovej zeleniny a hned mam dobru stolicu a uz ziadne ťažkosti 🙂

A s čím chceš ísť akože k lekárovi????