icon

Čo si myslíte o plastických operáciách?

mesiacikluna
8. jún 2023

Za predpokladu, že nezájde človek do extremov a vyzerá to prirodzene, že by ste no na prvý kuk nepoznali 🙂

Strana
z2
ankare
8. jún 2023

@jana_eyre_2 to je iné, keď si dáš opraviť niečo po chorobe, to je jasnačka. Odveci je, keď si dáš operovať zdravú časť tela kvôli rozmaru.

ankare
8. jún 2023

@h2 nie som prirodzene pekná, som prirodzene škaredá. 😂 Ale ja si základam na iných veciach, než na plných perách a veľkom výstrihu. To pre mna nie je podstatné. Ja sa ani nemalujem. Ja len nemám potrebu robiť sa na krajsiu, lebo taká v skutočnosti nie som. Ale verím,že kto vidí srdcom, tomu sa páčim. 😁

ndrag
8. jún 2023

Nemyslim si o tom nic zle. Ci uz niekto chce byt umely, uplne zmeneny, iba spomalit starnutie, alebo si len nieco dat opravit. Je to vec kazdeho cloveka. Viac odcudzujem ludi, co na takych ludi kvoli tomu utocia, nechcela by som taka byt. 😉

h2
8. jún 2023

@ankare Ale práve to je to, o čom som písala, že mnohí ľudia si pod pojmom "plastická operácia" predstavia tie plné pery a výstrihy. Ale ja som mala práve na mysli skôr operácie takých tých povedzme že "defektov", odchýlok od normálneho vzhľadu. Čiže nie, že niekto je len normálne bežne škaredý, ale napríklad je pekný, len má 2x taký veľký nos, ako je bežný priemer. Alebo mu horné viečka zakrývajú pol oka. Chápeš? A určite nie si škaredá, tomu neverím. 😉

ankare
8. jún 2023

@h2 takéto korekcie chápem.
Pošlem Ti fotku do správy, keď neveríš. 🤣🤣🤣

barborachors
8. jún 2023

@mesiacikluna plastika je skvely sluha, ale zly pan, nastastie je stale vacsia cast ludi ktora to neprehana a vyzera ok. Do popredia sa predtrcaju len znetvorene opice aby bola sledovanost na internetoch, inak drtiva vacsina plastik je nenapadna ze ani nevies ze dajak plastika bola robena.

mirko84
8. jún 2023

@lavender94 prepac, asi som mal spomenut aj dalsie oblubene spojenia ako "body positivity movement" a "maj marad taku aka som".
Jednak zeny klamu mejkapom a omietkou co si gebria na tvar, to ale mnohym nestaci a idu aj pod noz. A dalsie skupina zien tvrdi / hlasa vyssie spomenute. Ako sa ma potom v tom priemerny myz vyznat?

marca12
8. jún 2023

@mesiacikluna pokial je to zo zdravotneho hladiska,beriem. Ale vylepsovat sa a mysliet si,ze to nevidno,je smiesne. Casom bude potrebna dalsia operacia a ono sa to vzdy na tvari odzrkadli. Ak to zene pomoze citit sa lepsie,nech si da. No pochybujem,ze taka zena,ktora je nespokojna so vzhladom,raz najde svoj pokoj a bude spokojna vdaka operacii,tomu neverim.

simca06022011
8. jún 2023

nemyslim nic zle o ludoch, ktory plastiky podstupuju, myslim, ze kazdy ma pravo sa citit vo svojom tele dobre, ak mu k tomu operacia pomoze, tak je to super. Lepsie zmenit ako sa trapit.
Na druhej strane si o tych opkach myslim, ze su velky risk. Nemusi to vobec dopadnut dobre, podla predstav. Takze respekt treba mat, a dobre si to premysliet.

simca06022011
8. jún 2023

@mirko84 nemusi sa vyznat, nech si najde taku, ktora sa mu paci :DD A nemusi riesit "ze kazda chce nieco ine".

lavender94
8. jún 2023

@mirko84 vyznať sa v tom nemusí, to. Body positivity je z veľkej časti movement obéznych žien, ktore si týmto svoju váhu obhajujú. Čo sa mi nepáči, keď žena/muž neprizná plastiku. Inak na tom nie je nič, v čom by sa nemal ako človek vyznať, skrášľovanie a rôzne procedúry sú staré ako ľudstvo samo, je prirodzené, že vývojom vedy a medicíny sa k tomu pridali plastické operácie. Jedine čo sa mi nepáči a myslím si, že už to nie je tak časté ako napr pred 10-15 rokmi je, keď to ten človek neprizná a tvári sa ako je total so sebou spokojný. Ale keď sa bavíme o normalnych ženách a nie celebritách, tak si nemyslím, že by niektorá mala problém priznať si to, podľa sa tým veľa žien aj chváli.

mesiacikluna
autor
8. jún 2023

@lavender94 Prečo by mal človek priznať plastiku? Ak to ani nevidno, že ju má alebo to leeen veeľmi ťažko poznať

jana_eyre_2
8. jún 2023

@lavender94 nerozumiem prečo by ktokoľvek mal niečo priznávať ostatným, ktorých do toho nič.. plastiku, orientáciu, vieru, rodinnú situáciu, čokoľvek - nikto nie je povinný nič ostatným vysvetľovať ak sa ich to netýka lebo je to jeho vec..

mesiacikluna
autor
8. jún 2023

@jana_eyre_2 suhlasím, nemusí je to súkromie

viestta
8. jún 2023

@lavender94 preco by to mal priznavat? Je to jeho intimna zalezitost. Niekto sa pochvali, niekto to nevytrubi do sveta. Nemusi an jedno ani druhe. Kazdy ako uzna za vhodne.

lavender94
8. jún 2023

@viestta to bolo myslené na tie celebrity, ktoré sú vzorom často mladým dievčatám, ktoré majú potom nerealistické predstavy o kráse. Ale samozrejme, je to intímna záležitosť a na to aby dievčatá vedeli, čo je real a čo upravené by mali byť rodičia. Keď nejaká Kardashian tvrdila, ze nemá ani jednu plastiku, skôr bola ľuďom na smiech. U normálnych báb sa to buď rozkrikne alebo to sami priznajú. Keby nechceli aby to niekto vedel, dá sa to zariadiť a muz, ktorý tvrdí že ženám sa nedá veriť kvôli make-upu by na to určite neprišiel. A keď sa na to pozrieme v rovine, že či by to mal niekto priznať pred partnerom/budúcim partnerom, tak na jednu stranu by to tomu chlapovi mohlo byť jedno a nemal by to riešiť ak sa mu ten človek páči, ale ak ten partner neuznáva riadne úpravy z rôznych dovod, asi by mal o tom vedieť. Ale toto je také ošemetné téma, pretože prirodzenú krásu a veci typu "ženám sa nedá veriť lebo sa licia a majú plastiky" hovoria väčšinou muži, ktoré si presne také ženy vyberajú asi, inak si to vysvetliť neviem. Repertoár prirodzených žien je stále veľký a rozmanitý a ani netreba dlho hľadať.
Určite s tebou súhlasím, že je to súkromná záležitosť danej osoby, ale tiež to nie je niečo, čo by bola hanba a malo by sa to tajiť, skôr či neskôr na to niekto príde a je z uplnej hovadiny zbytočná kauza

lavender94
8. jún 2023

@jana_eyre_2 ako píšem, skôr som to chcela mieriť na tie celebrity, ktoré sú vzorom či chceme alebo nie. Alebo na ľudí, ktorí idú do vzťahu, veď časom by sa to tej človek aj tak dozvedel, tak načo to tajiť. S tým ostatným súhlasím, orientácia, náboženstvo etc vôbec nemusí nikto vysvetľovať ani sa za to hanbiť. Ale ani jedna z týchto veci nie je nič, čo by sa malo tajiť a klamať o tom. Pokiaľ je človek v okolí normálnych ľudí, nemyslím si, že by mal potrebu čokoľvek z toho tajiť.

viestta
8. jún 2023

@lavender94 aku uz ma zodpovednost voci davom celebrita? Kazdy je zodpovedny sam za seba. za mlade dievcata jeho rodicia a ich vychova.

lavender94
8. jún 2023

@viestta s tým úplne súhlasím, aj keď tie deti, ktorým to rodičia nevysvetlila to vnímajú inak. Ale ok, v podstate nemá žiadnu zodpovednosť. Stále mi to príde minimálne komické, keď si Kardashian so zadkom ako kamión ide svoje, že to má z cvičenia (príklad). Ale chápem ako to myslíš, vo svojej podstate máš pravdu. V ideálnom svete by to nemalo zaujímať nikoho okrem dotyčnej osoby a lekára. Bohužiaľ to tak nie je. Ja mám asi trošku komplex z bývalého, ktorý nešiel pochopiť, že Kim nemá prirodzeny zadok a nepáčilo sa mu, že odmietam robiť niečo pre to aby som ho mala podobný 😅

lavender94
8. jún 2023

@viestta ale stále si viac menej myslím, že aj napriek tomu, že to je každého vec, nie je to nič čo by sa malo tajiť a klamať o tom. Načo? Rozumiem prípadom, kedy človek utrpel zranenie, nechce o tom rozprávať, je to krehká téma, ale robiť haló z urobeného nosa či pŕs? Nemyslím si, že je to niečo nepriznatelne ale naopak si tiež nemyslím, že by to malo byť niečo čo by cudzí ľudia mali rozoberať vo veľkom.

Strana
z2