Čo si myslíte o prístupe lekára?
Ahojte, v pondelok mi bolo dosť zle, tak som našla ambulanciu jedného lekára a skúsila som zavolať. Mal už po ordinačných hodinách, ale vrátil sa do ambulancie a venoval sa mi - v podvečerných hodinách. Za vyšetrenie som si platila, nemalé peniaze - súkromník, mimo ord. hodín, ale bola som vďačná.
Po odchode z ambulancie mi volal, aby mi ešte dal nejaké inštrukcie a že ma určite chce vo štvrtok - teda dnes vidieť, aby sme pokračovali v liečbe. V utorok mi opäť ráno volal, ako sa cítim a či chcem prísť za ním. Povedala som, že nie, že je to lepšie a že sa dám dokopy a keď bude treba, ozvem sa mu vo štvrtok. Mne sa polepšilo, nie je to ideál, ale som na dobrej ceste. Dnes mi lekár volal, bola som na porade, tak som nemohla dvihnúť. Potom mi písal sms, ako sa cítim, ako mi je, či som už OK.
Teraz rozmýšľam - je to normálne správanie lekára? On je pomerne známy, má veľmi dobré recenzie, nemyslím si, že má málo pacientov.. nestretla som sa s tým ešte.
nebol to nahodou urolog?
@anonym_8b711c nie, nie je to urológ, ani gynekológ 🙂.
lebo mne sa toto stalo s jednym urologom ..
Aj ja som mala lekarku ktora vzdy volala pacientom ze ako sa maju. Je to asi vzacne ale su aj taki.
Aj ja som mala lekarku ktora vzdy volala pacientom ze ako sa maju. Je to asi vzacne ale su aj taki.
@anonym_cad034 tým, že sa u neho platí, som v tom, že potrebuje klientov/pacientov a že si zháňa business.
To kde berie tolko casu volat pacientom?😆
Nemas nejaku ratitnu diagnozu alebo stav, ktory bol na hrane hospitalizacie? Potom by som to chapala, chcel sa uistit, ci sa tvoj stav nezhorsil a nevyzadujes ustavnu starostlivost. No ale aj tak, ze ma tolko casu.. 😅🥲
@anonym_cad034 tým, že sa u neho platí, som v tom, že potrebuje klientov/pacientov a že si zháňa business.
@anonym_autor tazko povedat, u mojej sa neplatilo 😀 a aj tak vzdy volala
To kde berie tolko casu volat pacientom?😆
Nemas nejaku ratitnu diagnozu alebo stav, ktory bol na hrane hospitalizacie? Potom by som to chapala, chcel sa uistit, ci sa tvoj stav nezhorsil a nevyzadujes ustavnu starostlivost. No ale aj tak, ze ma tolko casu.. 😅🥲
@anonym_7b0db0 nie, nemám, ani si to nevyžaduje hospitalizáciu. Ak by áno, už v pondelok by som tam bola. Bolo treba len čas, lieky proti bolesti a suché teplo a lieky na uvoľnenie.
Myslim si, ze je to super pristup. Takto by to malo vyzerat! Zaplatila si mu za vysetrenie nemale peniaze. Dnes uz si ludia pozeraju recenzie na lekarov a zrejme mu zalezi na tom, aby mal co najlepsie, hlavne ak je sukromnik... ci co za tym hladas? Mas pocit ze sa mu pacis?
Myslim si, ze je to super pristup. Takto by to malo vyzerat! Zaplatila si mu za vysetrenie nemale peniaze. Dnes uz si ludia pozeraju recenzie na lekarov a zrejme mu zalezi na tom, aby mal co najlepsie, hlavne ak je sukromnik... ci co za tym hladas? Mas pocit ze sa mu pacis?
@weronka31 nie, príde mi, že si veľmi len intenzívne naháňa klientov a nie som na to zvyknutá. Preto som chcela vedieť, či to je štandard.
@weronka31 nie, príde mi, že si veľmi len intenzívne naháňa klientov a nie som na to zvyknutá. Preto som chcela vedieť, či to je štandard.
@anonym_autor treba prejsť k takému čo ti nedvihne telefón počas ordinačných hodín a po ordinačných ho má vypnutý
ten ti nebude volať ani písať, budeš mať pokoj a štandardné ošetrenie
@anonym_7b0db0 nie, nemám, ani si to nevyžaduje hospitalizáciu. Ak by áno, už v pondelok by som tam bola. Bolo treba len čas, lieky proti bolesti a suché teplo a lieky na uvoľnenie.
@anonym_autor tak potom na tom nevidim nic zas az tak zvlastne, ale mas pravdu, nestandardne to je. Osobne by som bola rada, keby si zaplatim a je tam aj zaujem lekara. Neviem, aky je to lekar, sipim podla opisaneho mozno neurolog/ortoped(?).. cisto teoreticky, cim by si mal nahanat klientelu? Chce po tebe nejake dalsie vysetrenia, procedury, dava ti vizitky, nech ho ponukas znamym? Lebo ak nie, tak nemyslim, ze si nahana klientelu.. uprimne, to lekari podla mna robit nemusia, ludia su a aj budu vzdy mat nejake zdravotne tazkosti, pacientov budu mat teda vzdy dost.
Po jednom probléme mi môj gynekológ tiež volal s odstupom pár dní a potom opäť. Bola som po operácii a informoval sa, či nepotrebujem lieky od bolesti a ako sa hojí rana. Mne to prišlo ako pekný prístup - som u neho roky.
@anonym_autor na Slovensku to je asi malokedy standart. Ale mne sa to stalo tiez. Raz ked som mala zapaleny mocovy mechur v 9 mesiaci, tak mi volal lekar nas5 ako sa mam, ci uz som ok. A tak isto mi volal porodnik u ktoreho som rodila ako sa citim a ako sa ma babatko. Mne to prislo velmi mile a beriem to tak, ze tymto ludom velmi zalezi na svojej praci a proste sa kvoli tomu narodili
Po jednom probléme mi môj gynekológ tiež volal s odstupom pár dní a potom opäť. Bola som po operácii a informoval sa, či nepotrebujem lieky od bolesti a ako sa hojí rana. Mne to prišlo ako pekný prístup - som u neho roky.
@michaela329 tak je fajn, že je viac takýchto lekárov. Popravde idem ku svojmu, ktorý bol v tom čase na dovolenke a u neho neplatím, alebo iba minimálne. Prišlo mi to popravde, ako keď niekto vytuší, že tu je priestor, dopyt a budget, tak to idem využiť a vytrieskať z toho čo najviac. Neviem prečo to takto nejako podvedome cítim.
Buď ťa balí alebo je to tak úžasný lekár . Oboje je super 😁
Podľa mňa je to dobrý prístup lekára. Zaujima sa o pacienta, určite chcel vedieť či liečba zabrala. To je ako feedback na bookingu či eshope pre toho lekára 😊🙂.
@michaela329 tak je fajn, že je viac takýchto lekárov. Popravde idem ku svojmu, ktorý bol v tom čase na dovolenke a u neho neplatím, alebo iba minimálne. Prišlo mi to popravde, ako keď niekto vytuší, že tu je priestor, dopyt a budget, tak to idem využiť a vytrieskať z toho čo najviac. Neviem prečo to takto nejako podvedome cítim.
@anonym_autor sama píšeš, že je pomerne známy a má veľmi dobré recenzie. Načo by si potom potreboval naháňať pacientov? pomerne známi lekári sú dosť vyťažení a nemajú o pacientov až takú núdzu, aby im kvôli tomu opakovane volali, nemyslíš? čo sa píše v jeho recenziách?
Máme takú úžasnú pediatričku a ešte súkromného chirurga. Napriek tomu, že je kapacita, operuje a má i súkromnú ambulanciu, je veľmi ochotný prísť do ambulancie i mimo pracovnú dobu, nevzal ani príplatok, ktorý má uvedený v cenníku. Ochotne poradí cez telefón, rieši veci i cez mail. Proste paráda. Človek sa hneď cíti ako v sne.
Pamätám si, keď sme menili pediatričku a zrazu u tejto novej sú vždy usmiate sestričky, všetko funguje, človek sa nebojí opýtať a konzultovať. Prvýkrát som odtiaľ odchádzala s úsmevom ako nadrogovaná, že také niečo ešte existuje.
"Prišlo mi to popravde, ako keď niekto vytuší, že tu je priestor, dopyt a budget, tak to idem využiť a vytrieskať z toho čo najviac."
Chudak doktor. Vazne sa im oplati viac aby boli arogantni debili s vypnutymi telefonmi. A ked sa konecne niekto zaujima (hoc ma za svoja nadstandardne sluzby mimo ordinacnych hodin aj zaplatene, prirodzene), tak to vlastne iba chce vyuzit a vytrieskat z toho najviac. A nie, na tom pristupe nevidim ze by chcel vytrieskat a ani Ta zbalit. Daj mu prosim Ta negativnu recenziu, ze sa Ta dva krat pytal s odstupom casu, ci sa citis lepsie alebo este budes potrebovat kontrolu. Akoze fakt...
Mala si munpovedat ze sa mas dobre,ze ak by si opat potrebovala ponoc,ze ho budes ty sama kontaktovat.Hotovo,pochopil by.
No neviem ale mne to nepride ako standardna starostlivost, ktoru poskytuje kazdemu pacientovi hoc je sukromny lekar 🙂 neviem co je to za lekara a kolko pacientov stihne denne ale aj len 15 - viete si predstavit, ze kazdemu 3x zavola a napise? To asi tazko 🙂 autorka podla mna si mu sympaticka. Ale to je len moj nazor.
Možno bol na nejakej stáži v zahraničí a tam sa naučil takémuto prístupu k pacientovi. Lenže my na SK sme zvyknutí na nezáujem a aroganciu lekárov , tak si z toho v šoku. Píšeš, že si zaplatila nemalé peniaze, tak čo by sa ti teda páčilo? Kebyže zhrabne € a kašle na teba?
Podľa mňa perfektný prístup, dostala si za svoje € výbornú starostlivosť. Len je to nezvyk pre teba.
Možno bol na nejakej stáži v zahraničí a tam sa naučil takémuto prístupu k pacientovi. Lenže my na SK sme zvyknutí na nezáujem a aroganciu lekárov , tak si z toho v šoku. Píšeš, že si zaplatila nemalé peniaze, tak čo by sa ti teda páčilo? Kebyže zhrabne € a kašle na teba?
Podľa mňa perfektný prístup, dostala si za svoje € výbornú starostlivosť. Len je to nezvyk pre teba.
@anonym_3dd2b7 ja len pre info, nebola som spokojná. Dvojnásobná cena a minimálny výsledok, naozaj za mňa nie. Akože tento servis je fajn, ale nezachráni to. Ja som mu jasne povedala, že v prípade potreby sa ozvem.
@anonym_3dd2b7 ja len pre info, nebola som spokojná. Dvojnásobná cena a minimálny výsledok, naozaj za mňa nie. Akože tento servis je fajn, ale nezachráni to. Ja som mu jasne povedala, že v prípade potreby sa ozvem.
@anonym_autor Aký minimálny výsledok? Veď sama si sa opísala, že to chce len čas a teplo? Dnes už na žiadnu kontrolu nechceš ísť, tak asi ti je dobre. Nechápem, čo vlastne chces. Tie lieky na uvoľnenie máš?
Moj muz skoro odpadol, ked mu volala jeho nova obvodacka, ako sa ma po dobrati ATB. Neplati nic, podotykam.
@anonym_autor Aký minimálny výsledok? Veď sama si sa opísala, že to chce len čas a teplo? Dnes už na žiadnu kontrolu nechceš ísť, tak asi ti je dobre. Nechápem, čo vlastne chces. Tie lieky na uvoľnenie máš?
@aurelia2000 on mi volal na druhý deň, ako sa cítim. Povedal mi, že do 2h by som mala cítiť úľavu. Na druhý deň mi bolo rovnako, žiadna úľava. Bol prekvapený, že to sa mu nestáva. Nechala som tam 60 eur za 30 min. Čo by som chcela. Aby rešpektoval to, že sa ozvem ja, keď budem mať záujem a zreálnil ceny.
@aurelia2000 on mi volal na druhý deň, ako sa cítim. Povedal mi, že do 2h by som mala cítiť úľavu. Na druhý deň mi bolo rovnako, žiadna úľava. Bol prekvapený, že to sa mu nestáva. Nechala som tam 60 eur za 30 min. Čo by som chcela. Aby rešpektoval to, že sa ozvem ja, keď budem mať záujem a zreálnil ceny.
@anonym_autor Podla mna si sa mu pacila.

nebol to nahodou urolog?