Čo spôsobuje bolesť a slzenie v oku v noci?
Ahojte, je tu niekto, kto by mi vedel pomôcť, alebo aspoň čo mi je?
V poslednej dobe sa v noci zobudím keď chcem pozrieť koľko je hodín a chcem otvoriť oko, tak akoby mi do neho niekto niečo vrazil. Zrazu rezavá pichavá bolesť, že ho musím hneď zavrieť. Vtedy sa dostaví pocit, že mám pod horným viečkom akoby kamienok ale keď oko otvorím, tak to necítim, iba keď ho zavriem. Oko mi neskutočne slzí a bolí. Keď žmurknem, tak mám ten pocit cudzieho predmetu pod viečkom, rezania a bolesti a strašného slzenia. Trvá to tak cca hodinu, potom nejako to oko zavriem, slzy mi tečú ale potom nejako zaspím a ráno akoby sa nič nestalo. Mám iba trochu červené oko. Čo mi môže byť?
@gabriela_matoha rezanie a slzenie očí môže spôsobovať zvýšená kyselina v žalúdku - reflux.
Ja som mala presne take, ked som bola hospitalizovana. Nemenila si praci prasok, avivaz? Ja som to vyhodnotila, ze z toho to je v com prali. Len co som prisla domov problemy zo dna na den prestali. Ale ja som to mala s oboma ocami, ak ty len s jednym poriadne pozri, ci naozaj tam nemas cudzi predmet ale keby si mala tak to citis aj cez den 🤔
@anonym_92f1cd práveže nie, aviváž nepoužívam vôbec. Ono to potom odoznie a akoby nič. Ako by sa mi tam aj niečo dostalo počas spánku keď mám oči zatvorené?
@gabriela_matoha rezanie a slzenie očí môže spôsobovať zvýšená kyselina v žalúdku - reflux.
@anonym_9a98dd reflux štípanie oči????

Ja som mala presne take, ked som bola hospitalizovana. Nemenila si praci prasok, avivaz? Ja som to vyhodnotila, ze z toho to je v com prali. Len co som prisla domov problemy zo dna na den prestali. Ale ja som to mala s oboma ocami, ak ty len s jednym poriadne pozri, ci naozaj tam nemas cudzi predmet ale keby si mala tak to citis aj cez den 🤔