icon

Čo ste si dávali na kašeľ pri Covid-19?

4. nov 2020

Ahojte co ste si davali na kasel?

janinah
4. nov 2020

u dospelého ak nezaberajú bežné lieky typu stoptussin,ditustat,tak kodynal,codein-sú na predpis

renab
4. nov 2020

U nas sa osvedcil slezovy caj

renatka100
4. nov 2020

Tymianovy caj a acc long/solmucol (rovnaka ucinna latka)

nikaeli
4. nov 2020

my sme s mužom začali s Bromhexinom na radu lekárky, ale kamarátka lekárnička nám poradila Solmucol a bola to neskutočná úľava 💕

lucia851
4. nov 2020

Ja som brala erdomed alebo solmucol sirup

mucuinka
4. nov 2020

Aj nas ocino dostal v nemocnici erdomed. A povedal, ze sa mu po nom ulavilo

mon2523
4. nov 2020

bromhexin alebo acc long, obidve su velmi ucinne a dobre

janage
4. nov 2020

Mas suchy ci vlhky kasel? Ak suchy pripravky na vykasliavanie ta budu drazdit, ak vlhky tak vtedy zas lieky na tlmenie kasla ti zhorsia stav.

nevenka
4. nov 2020

Mne je velmi zvlastne, ked na suchy kasel, aky pri covid-e je, niekomu daju alebo odporucia vykasliavaci erdomed, solmucol atd. a este aj zaberie. Ja mavam bezne len suchy kasel a pri tychto liekoch idem zomriet, co ma nadrapuje...🤔...Fakt, asi kazdy reaguje uplne inak...hmmm...

janage
4. nov 2020

@nevenka ja tiez mam casto laryngitidu a mne este aj stoptusin zle robi lebo ma zlozku na vykasliavanie. Ja len tussin alebo ditustaf na suchy kasel

because
3. feb 2021

@nevenka presne prave toto teraz lúštim. Rodicia chytili covid, zohnala som erdomed a neviem ci im to ma nasadiť aj ked kaslu sucho. A on je zevraj na vlhky. Ale zase chcem aby sa im polepšilo. Som z toho jelen.