icon

Čo to mám na ruke?

7. okt 2020

Baby neviete čo to je? Urobilo sa mi to na ruke...

Čo to mám na ruke?
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
tenerifka
7. okt 2020

tecu ti creva, blizi sa koniec

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
miadi
8. okt 2020

nejake mini bobenko nepodstatné na prste to si musela s lupou hladat neboj to prezijes.

babovka2321
8. okt 2020

Ta 'bodka' v strede je tvrda?

autor
8. okt 2020
autor
8. okt 2020

@tenerifka chudinka zakomplexovana, už ti je lepšie po tvojom výleve? Prajem ti všetko dobré a hlavne aby si dostala rozum do hlavy 👍

lenkakravcova
8. okt 2020

Ak je to tvrdé, môže to byť bradavica - zájdi s tým na kožné, tam ti to vypália dusíkom (a neodkladaj to na neskôr, ak je to tak, je to vírusové, môže sa ti to šíriť pri poraneniach po celom tele, čo nie je moc príjemné).

autor
8. okt 2020

@lenkakravcova ďakujem 🙂

babovka2321
8. okt 2020

Presne to som mala na mysli, ja som kedysi davno mala problem s bradavicami na chodidlach a po case sa mi urobili take bodky na prstoch ruk. Tiez odporucam ist ku koznej na vypalenie dusikom, pripadne pouzit kolodium forte, ale dusik je bezpecnejsi, tym druhym som si sama sposobila aj jazvu 🙂

darinks01
8. okt 2020

Mala som to takto isto a bola to bradavica. Tiež som si najskôr myslela, že to bol starý pluzgier ale nakoniec keďže to nemizlo, tak som sa rozhodla ísť k lekárke a tak sa zistilo, že to bola bradavička

lenkakravcova
8. okt 2020

@babovka2321 Fakt? :D Mne to kolodium vobec neucinkovalo. Uplne ze ziadna zmena ani po tyzdnoch aplikacii.

babovka2321
8. okt 2020

@lenkakravcova no, na chodidlach to pravidelnym pouzivanim slo pekne dole (aj ked dusik je rychlejsi), ale na ruke som sa toho chcela nedockavo zbavit, tak som znova natrela ked som uz mala dost podrazdenu kozu a rana jak svet :D ale zisli dole teda aj tie bradavicky, takze ucel splnilo :D