nejake mini bobenko nepodstatné na prste to si musela s lupou hladat neboj to prezijes.
@tenerifka chudinka zakomplexovana, už ti je lepšie po tvojom výleve? Prajem ti všetko dobré a hlavne aby si dostala rozum do hlavy 👍
Ak je to tvrdé, môže to byť bradavica - zájdi s tým na kožné, tam ti to vypália dusíkom (a neodkladaj to na neskôr, ak je to tak, je to vírusové, môže sa ti to šíriť pri poraneniach po celom tele, čo nie je moc príjemné).
Presne to som mala na mysli, ja som kedysi davno mala problem s bradavicami na chodidlach a po case sa mi urobili take bodky na prstoch ruk. Tiez odporucam ist ku koznej na vypalenie dusikom, pripadne pouzit kolodium forte, ale dusik je bezpecnejsi, tym druhym som si sama sposobila aj jazvu 🙂
Mala som to takto isto a bola to bradavica. Tiež som si najskôr myslela, že to bol starý pluzgier ale nakoniec keďže to nemizlo, tak som sa rozhodla ísť k lekárke a tak sa zistilo, že to bola bradavička
@babovka2321 Fakt? :D Mne to kolodium vobec neucinkovalo. Uplne ze ziadna zmena ani po tyzdnoch aplikacii.
@lenkakravcova no, na chodidlach to pravidelnym pouzivanim slo pekne dole (aj ked dusik je rychlejsi), ale na ruke som sa toho chcela nedockavo zbavit, tak som znova natrela ked som uz mala dost podrazdenu kozu a rana jak svet :D ale zisli dole teda aj tie bradavicky, takze ucel splnilo :D