icon

Čo to môže by? Ja netuším ani neviem, čo na to dať.

veronikanika1982
10. aug 2021
Čo to môže by?  Ja netuším ani neviem, čo na to dať.
viktorka124
10. aug 2021

Vyzerá to podobne ako alergia na potraviny

veronikanika1982
autor
10. aug 2021

@viktorka124 no môže byt a co nato dat?

viktorka124
10. aug 2021

Ísť na alergológiu a zistiť si presne o akú alergiu ide. Môže to byť mliečna bielkovina, histamín, čokoľvek. Tam pomôže len eliminačná dieta a lieky na predpis. Takže odporúčam potvrdiť si to u alergológa.

brendaa
11. aug 2021
dextella14
11. aug 2021

Smer kozny lekar

tatianaba
11. aug 2021

@veronikanika1982 Aj moj maly mal nieco podobne. Objednali sme sa ku koznemu, ten to klasifikoval ako atopicky ekzem,dal odporucania ohladom stravy, predpisal masticky a sirup, vysvetlil, na co davat pozor a zatial je maly ok. Raz mesacne chodime na kontroluje, vedieme si dennik jedla a sledujeme, ktora potravina mu nerobi dobre. Urcite sa objednajte. Mojho to sice nesvrbi, ale tvoje dieta moze a je to neprijemne.

scorpionflower1
11. aug 2021

@tatianaba este som nevidela atopicky ekzem, ktory nesvrbi. Ja som ako dieta mala atop. ekzem a skoro som sa zjašila ako ma to strasne svrbelo. Mam intoleranciu na mlieko a z toho, ked zjem mliecne, mam atopicku dermatitidu a to tiez svrbi ako slak, aj ked je to 3mm fliacik. Ja by som este isla preverit diagnozu este k inemu koznemu, aby si zbytocne dieta neobmedzovala. Ale, samozrejme, je to na tebe.

scorpionflower1
11. aug 2021

@veronikanika1982 podla mna to moze mat kludne aj obycajne potnicky. Moja mava v zahyboch na ruke alebo na chrbte, ked sa spoti a prehreje. Vyzera to podobne. Skus dat na to Imazol a zasyp a ked to do par dni nezmizne chod k dr. Ak ju to velmi svrbi chod hned - mozes aj ku pediatricke.

veronikanika1982
autor
11. aug 2021

No boli sme u lekárky dnes a je to žihľavka. Dostali sme injekciu Hydrocortison a fenistil kvapky.