icon

Čo vám pomáha na seknutý chrbát?

Dnes o 07:56

Seklo ma v krížoch po práci v záhrade a už pár dní si to natieram Ibalgin gélom.Zatiaľ teda žiadna sláva, bolí to skoro rovnako.Má zmysel skúsiť ešte Voltaren alebo je na takéto natiahnutie niečo účinnejšie?Ďakujem.

anonym_6e427b
Dnes o 07:57

Mne ponahaju hrejive naplaste najlepsie Kapsaicinova

anonym_912ba9
Dnes o 08:00

Flector gajacuran (neviem ako sa to píše)
Maste sú fajn, ale potrebuješ niečo zvnútra.
A veľmi fajn je suche teplo - fenovat

lasona
Dnes o 08:38

Flektor, guajacujan a bankovanie na chrbat je prva pomoc...ibalgin gel, voltaten slabe

lukbe
Dnes o 08:39

Naplaste plus nájdi si cviky na YouTube.

esfera
Dnes o 08:48

Svojpomocne riesenia: guajacuran (uvolnuje svaly) a dobra fyzioterapia.
V najhorsom injekcia na uvolnenie (tu mi davali na pohotovosti, ale bol to fakt zly stav a moja dr. mala prave dovolenku).

janinah
Dnes o 08:56
@esfera

Svojpomocne riesenia: guajacuran (uvolnuje svaly) a dobra fyzioterapia.
V najhorsom injekcia na uvolnenie (tu mi davali na pohotovosti, ale bol to fakt zly stav a moja dr. mala prave dovolenku).

Liek proti bolesti+ liek na uvolnenie +suche teplo + uĺavova poloha. To je zaklad a potom este Milgamma N a fyzicke šetrenie.

anonym_be8b1a
Dnes o 10:14

@anonym_autor vankúš nahrievaci elektrický aj 3-4x denne na 20 minút,majú v každom elektre za lacno.
voľnopredajné lieky sú fajn Guajacuran na uvoľnenie a treba niečo protizápalové takže napr Ibalgin. Na predpis je super Flector, Aflamil. A oddychovať ak sa dá.
A s masťou pokračovať, môžeš aj striedať inú účinnú látku napr Aflamil masť alebo Konská zahroevacia masť.

A potom pravidelne aspoň 20 min cvičiť na chrbte , dávať pozor ako sa zohnes, a masáže raz za 4-5 týždňov oplatí sa to, ver mi.

anonym_68dc8f
Dnes o 13:44

Sirdalud, almiral, diclovit, diaprazom je na predpis, ale uvolni a pomoze. V pripade injekcia. Potom Dr. vie predpisat rehabilitacie.
Inac flector krem, suche teplo , v pripade ladvinovy pas , magnezium ...