Čo vám pomáha na seknutý chrbát?
Seklo ma v krížoch po práci v záhrade a už pár dní si to natieram Ibalgin gélom.Zatiaľ teda žiadna sláva, bolí to skoro rovnako.Má zmysel skúsiť ešte Voltaren alebo je na takéto natiahnutie niečo účinnejšie?Ďakujem.
Flector gajacuran (neviem ako sa to píše)
Maste sú fajn, ale potrebuješ niečo zvnútra.
A veľmi fajn je suche teplo - fenovat
Flektor, guajacujan a bankovanie na chrbat je prva pomoc...ibalgin gel, voltaten slabe
Svojpomocne riesenia: guajacuran (uvolnuje svaly) a dobra fyzioterapia.
V najhorsom injekcia na uvolnenie (tu mi davali na pohotovosti, ale bol to fakt zly stav a moja dr. mala prave dovolenku).
Svojpomocne riesenia: guajacuran (uvolnuje svaly) a dobra fyzioterapia.
V najhorsom injekcia na uvolnenie (tu mi davali na pohotovosti, ale bol to fakt zly stav a moja dr. mala prave dovolenku).
Liek proti bolesti+ liek na uvolnenie +suche teplo + uĺavova poloha. To je zaklad a potom este Milgamma N a fyzicke šetrenie.
@anonym_autor vankúš nahrievaci elektrický aj 3-4x denne na 20 minút,majú v každom elektre za lacno.
voľnopredajné lieky sú fajn Guajacuran na uvoľnenie a treba niečo protizápalové takže napr Ibalgin. Na predpis je super Flector, Aflamil. A oddychovať ak sa dá.
A s masťou pokračovať, môžeš aj striedať inú účinnú látku napr Aflamil masť alebo Konská zahroevacia masť.
A potom pravidelne aspoň 20 min cvičiť na chrbte , dávať pozor ako sa zohnes, a masáže raz za 4-5 týždňov oplatí sa to, ver mi.
Sirdalud, almiral, diclovit, diaprazom je na predpis, ale uvolni a pomoze. V pripade injekcia. Potom Dr. vie predpisat rehabilitacie.
Inac flector krem, suche teplo , v pripade ladvinovy pas , magnezium ...

Mne ponahaju hrejive naplaste najlepsie Kapsaicinova