Čo vám pomáha uvoľniť sa, upokojiť?
Ahojte.Posledne tri dni som velmi rozculena ani neviem prečo.Mam chuť sa hodiť hoc aj o zem,rozplacem sa hocikedy v priebehu dňa,som nervózna.Dôvod? Sama ho presne neviem ale moze to súvisieť stym že nemám taky vzťah akoby som chcela,cítim sa nemilovana.Myslite že pomôžu mi lieky na upokojenie?Momentálne mam doma po ruke xanax (ktorý mi predpisal neurolog),lebo mam tetaniu.Moze za tieto stavy aj tetania?Mam 21 rokov..Čo vám pomaha upokojiť sa keď ste veľmi nervózne?
mne pomáha magnézium a potom šport, teplý kúpeľ, film/seriál, kniha, prechádzka alebo zavriem oči dám si sluchátka a na chvíľu vypnem svet... stále niečo iné podľa situácie a okolností nie vždy sa dá všetko z toho robiť. 😅
mne peniaze 😀 nejaká som kľudnejšia keď ich dostanem/zarobím, proste vidím na účte 😀 potom sex. prechádzky v prírode. teplá sprcha. čokoláda (ideálne palacinky s nutelou, ktoré si nemusím robiť ja 😀 ).
momentalne koniec roka, v praci blazinec, druhostupnarka mi pisti cely den za usami... Jedine po com tuzim ist na opusteny ostrov apson na pol roka 😉, ale z realneho hladiska postaci aj 2hodonova prechadzka a je jedno ci prsi snezi a mrzne... Proste kazdy den ist von nech sa deje co chce...
Prechádzka, vedomé dýchanie a celkovo robiť niečo, čo ma napĺňa, čo mám rada, to ma tak dokáže dostať do kľudu 🙂
Ticho. Uplne. Bez deti, muza, telky, radia,zvukov na dvore. Proste ticho. A ak som vytocena a chcem to dat vediet aj chlapovi, ze som nanho nasrata, dam si sluchatka a zapnem coldplay, lahnem vedla neho a pocuvam. Jeho ignorujem. Toto ma ukludni 😀 a potom pecenie, samozrejme bez deti.
Pre mňa je to prechádzka, riadne dlhá a ďaleká.. keď to nemôžem teraz absolvovať, je to premna náročné...
Zobnem magnezium + zacala som sa modlit (byvala ateistka). Cuduj sa svete, funguje.
Xanax neni na tetaniu. Je silne navykovy. To by som na tvojom mieste vratila do lekarne. Na tetaniu treba brat velke mnozstvo magnezia. Ak mas aj panicke ataky, tak ber mg. aj kazdu hodinu, ak treba. Postupne znizuj davky na 3x tab. denne. ja som mala asi pred 10 rokmi a dnes po tetaniii ani stopy. (beriem magnezium 2-3x denne)
Inac, ak sa citis nemilovana, je na case prehodnotit vztah, si velmi mlada na to, aby si bludila v takom vztahu. Nervozita z partnera do zdraveho vztahu nepatri
Ďakujem za inspiracie,v podstate to všetko robím či šport,prechádzka, čokoláda,sex ale aj tak mi to nepomaha
@anonym0001 ďakujem za radu,neviem či mam poprosiť o zmenu lieku?magnezium beriem ale na psychické stavy nepomaha
ahoj, prežívam teraz uplne rovnake pocity 🙂 čo som si myslela že mám naj muža sveta tak behom posledneho obdobia cca od leta je to hroza a cítim sa ako ty. kludne mi napíš do správy, možeme si pomoct 🙂
Ja ked mam všetkého po krk, idem na manikúru pedikúru vlasy, kozmetiku atd. Tam sa vzdy zrelaxujem, pokecám s príjemnou osobou a odchádzam"vylepšená" 🙂
Mne pomáha vypínať myslenie. Večer pred spaním alebo keď si v klude pokus sa minútu na nič nemyslieť. Zavri oči a na nič nemysli. Nebude to ľahké ja sám vydržím maximálne 15 sekund a už dlho som sa ďalej nedostal ale aj to mi ohromne pomáha. Potom úplný jogovy dych. Pomaly výdych. A prechádzky v lese. Si mladá ešte je skoro na úzkosti a tetanie. To že sa cítiš nemilovana môže byt aj dôsledok toho že sama sa nemiluješ dostatocne. Hovor si- mám sa rada a prijímam sa taká aká som. Hlavne to prijatie sa. Si hodnotná aj bez chlapov a ti ešte prídu nebud netrpezlivá. Zatiaľ využi čas a daj sa dokopy. Pol roka žiaden chlap ani vzťah len buduj vzťah sama so sebou. Môžu tam byt nejaké problémy z detstva ale neskúmaj minulosť nemá to význam. Význam ma prítomnosť prežívajú ju a vnímaj. Vnímaj prírodu vodu vzduch les stromy vtáky hmyz zvieratká aj malé deti a všímaj si ich spravanie. Je úplne iné a čisté. Na rozdiel od nás ktorým šrotuje myseľ a ego až zbytočne veľa.
No od rána výmena názorov...a tetania sa mi prejavila asi 3 x za dnešok... popravde by som všetkých poslala niekam hlboko...žeby som každý deň riešila konflikty,tak to je na porazenie
Keď nemáš vzťah v ktorom si šťastná môžeš zjesť xanaxov koľko chces, meditovať, chodiť na prechádzky...a nič to nepomôže.Telo a dusa Ti dáva najavo, že je nespokojné.Treba porozmýšľať či Ti to partner nevie dať najavo sú aj takúmi chlapi nie každú je kontaktni a vie vyjadrovať lásku, či nemáš ružové predstavy, alebo je to fakt, že si nerozumiete
A, keď sa cítim zle idem na dlho von, alebo v lete bicykel, šport...si príliš mladá, aby si mala také stavy kvôli partnerovi
@ajuga
To bude tým, že Coldplay nie je skupina, Coldplay je terapia 🤣🤣🤣. Občas mám pocit, že tento svet smeruje do …., keď si pustím Coldplay, vždy ma presvedčia, že Zem je nádherné miesto a žiť tu je mega super! 💪❤️❤️❤️ Keď chcem vidieť koncentrovanú krásu, pozerám Everyday Life z Jordánska … to je niečo prenádherné! Neexistuje iná kapela, ktorej albumy poznám VŠETKY!

masturbacia 😂 ale to sa nesmejem, mne to pomaha