Čo znamená steatóza pečene a problémy s pankreasom?
Dobrý deň mám tukom obalenu pečeň aj v ľavo pankreas.
Čo to pre mňa znamená? Mam aj riedsiu stolicu.
@viestta nie nakoľko mám pečeňové testy v poriadku
@sallymarion to iste mam aj ja. mas nadvahu?
@balerina2025 nie práveže mam 60kg
@sallymarion neberies zbytocne dake vyzivove doplnky? alkohol cigaerty?
@sallymarion neberies zbytocne dake vyzivove doplnky? alkohol cigaerty?
@balerina2025 fajčím cigarety beriem 14kmenove probiotika
@sallymarion na pečeň je veľmi dobrý pupavovy čaj alebo zemezlč, je to zo začiatku horké, ale časom si človek zvykne, na pankreas tam treba obmedziť tuky, najmä tie živočíšne
@alickapusinka pise ze ma 60kg
@balerina2025 aha až potom som si všimla.Diky za upozornenie.
@balerina2025 aha až potom som si všimla.Diky za upozornenie.
@alickapusinka moj muz ma asi 10kg nadvahy, a ma steatozu pecene ale to ma z liekov a vitaminv co bral dlhe roky, ina je chudy dost. len trocha co ma brucho ako maly pavuk tiez by som nepovedala ze ma tuk okolo pecene
@sallymarion na pečeň je veľmi dobrý pupavovy čaj alebo zemezlč, je to zo začiatku horké, ale časom si človek zvykne, na pankreas tam treba obmedziť tuky, najmä tie živočíšne
@janickacrazy ďakujem za odpoveď... ale ja sa bojím ze dostanem fibrozu a následne cirhozu pecene
@janickacrazy ďakujem za odpoveď... ale ja sa bojím ze dostanem fibrozu a následne cirhozu pecene
@sallymarion preco by si mala? to vacsinou ludia co piju. mne kamarat zomrel , sa upil :( s cirhozou zil asi 2-3roky, ale pil dalej.
@sallymarion preco by si mala? to vacsinou ludia co piju. mne kamarat zomrel , sa upil :( s cirhozou zil asi 2-3roky, ale pil dalej.
@balerina2025 lebo tak to píše na internete ze keď máte tukom obalenu pečeň môže to prejsť do fibrozy a neskôr do cirhozy pecene
@balerina2025 lebo tak to píše na internete ze keď máte tukom obalenu pečeň môže to prejsť do fibrozy a neskôr do cirhozy pecene
@sallymarion stukovatelu ma snad kazdy 3-4clovek. a ano moze, ak nadmerne uzivate lieky, ci tuky ci alkohol.
A nielen tuky, ale aj nadbytok cukru.
@mandzula cukor je na pecen este horsi nez samotny tuk. zial aj rakovina potrebuje pre rast cukor.
vsade pisu len o tukoch, ale cukor je najhorsi nepriatel, este horsi nez tuk a sol.

@sallymarion musime zmenit zivotny styl a stravu.