icon

Čo znamenajú výsledky testov pre 25-ročného muža?

damatori
24. apr 2024

Ahojte, prosím vás, poraďte mi, čo toto presne znamená a či to môže byť niečo vážnejšie, ďakujem

Som muž, 25 rokov pre referenciu

Čo znamenajú výsledky testov pre 25-ročného muža?
irusa
•
24. apr 2024

všetko máš ok , len zvýšené pečeňové parametre
zvyčajne to čo je zlé tak je vyznačené...no nie som lekár

hugger
•
Autor odpoveď zmazal
•
damatori
autor
•
24. apr 2024

@hugger ani jedno, skorej mám problém pribrať, mám cca 185cm a 65-67kg

damatori
autor
•
24. apr 2024

@irusa čo by to malo znamenať, je ten výsledok pečeňových parametrov zlý, či to nie je tak zlé?

hugger
•
Autor odpoveď zmazal
•
nevenka
•
24. apr 2024

Tie pecenovky niekedy vyjdu zle aj pri roznych inych ochoreniach. Ja som mala jeden parameter zvyseny pri hyperfunkcii stitnej zlazy a lekar povedal, ze s pecenou nemam nic, ze to je indikator zvyseneho metabolickeho obratu v kostiach, ze to suvisi s tou chorobou. A nic mi na to nedal, ziadne opatrenia.
Treba sa poradit s lekarom.

damatori
autor
•
24. apr 2024

@hugger momentálne mám zápal v zube, na čo som objednaný k zubárovi, mohla by byť príčina aj toto?

magimi
•
24. apr 2024

Ako písala @nevenka ALP môže byť zvýšená aj pri chorobách štítnej žľazy, kostí, čriev.... príčin je mnoho

damatori
autor
•
24. apr 2024

@nevenka ďakujem ti za radu, teraz idem k zubárovi aj so zápalom zubu, môže tam byť korelácia?

damatori
autor
•
24. apr 2024

@magimi aha, môže byť príčinou aj zápal zubu?

anjelicek26
•
24. apr 2024

Syn mal mononukleozu prekonanu a pol roka hrozne pecenove testy...tych moznosti je fakt vela... mal dlho dietu kvoli tomu...

magimi
•
24. apr 2024

@damatori ak je to uz az zapal v kosti, tak teoreticky ano....ale nestretla som sa s tým v reali.... uvažujem len teoreticky