Covid-19 a návšteva obchodu
Ahojte baby som pozitívna od nedele som v karanténe a chcem sa opýtať či môžem ísť do obchodu cítim sa už lepšie ako minule,lebo teraz nieje zákaz vychádzania myslím si že môžme ísť.
@patuska00 pozri kebyze si nerobis test, tak by si bola v tom, ze mas obycajnu chripku a s chripkou do obchodu ludia behali vzdy. Vela ludi si ziaden test nerobi a behaju kadetade aj tak to chytime ani nevieme kde. Chybu si spravila ze sisi test urobila a teraz mas z toho problemy. Ale inac ked je clovek chory ale s HOCIJAKOU chorobou, mal by byt doma. Asi si nemala velke tazkosti, ked uz sa citis OK, ja by som si napriklad pri slabych prejavoch hocicoho ziaden test uz neurobila
@katulienkax bola som zvedavá či som ešte pozitívna alebo nie som ja stále doma som zavretá prosím vás ja nie som až neviem aká ale jasom ešte v karanténe čakám do piatka že ako
@katulienkax a ešte by som chcela vedieť prečo mám problémy že som si spravila test
Choď na to ako pri inej chorobe. Si ešte chorá? Máš nejaké príznaky? Máš teplotu,kašleš ako tuberak? Kto by pri inej chorobe bez príznakov sedel doma. Pre svoje svedomie si hod na seba respiratov. Obchody sú od jeseň do jari plne usmrkanych, kychajucich ľudí. Je to teraz a bolo to aj pred tým. A aj tak sa skôr nakazis od bližšieho kontaktu a nie v obchode.
@patuska00 nerozkazuje. Sú ochorenia kedy je človek v karantene, covid je také ochorenie a vzťahujú sa na to určité nariadenia.
@bashawelle veď ja viem ale ona to stále to isté píše.ved ja som doma nebola nikde ona akoby ma sledovala či čo bože veď mám už negativneeeeeee a stále som domaaaaa lezimmmm v posteli čakám do piatku prepáč ale mna to už nebaví.
@patuska00 no covid nikoho nebaví. ale to ani kiahne a osypky a tuberkulóza a chrípka... ešte ten deň vydrž a zbytočne sa netestuj, negativnym testom sa čas izolácie neskracuje.

Môžeš, s Ruskom